ελα ρε Γιωργη,πλακα κανω να χαλαρωσουν τα πνευματα!!!!
ελα ρε Γιωργη,πλακα κανω να χαλαρωσουν τα πνευματα!!!!
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Α ειπα και εγω αφου και εσυ εισαι ερωτιαρης, δεν εισαι για καδρονια κλπ
Ptboul (10-05-12)
Οριστε και δεν πρόλαβα να θεσω την πιο σημαντικη ερωτηση-διλλημα (εστω υποθετικο) στον Αρη για να ακουσω τη γνωμη του...
Αν κάνω μια 'καλή' ενημέρωση στο θρεντ 'Dat Azz' & 'Epic Racks' θα είστε καλά παιδιά ?
Kostas_1 (09-05-12)
Για αυτο δεν προκειται να παει η κοινωνια μας μπροστα,
το να επιδιωκουμε φιμωση και προσβολη προσωπικοτητων και ποσο μαλλον νεων ανθρωπων που εχουν επαρση,οραμα,μια διαφορετικη ματια στο κοσμο,που ειναι "δροσεροι" γεματοι με ορεξη και διαθεση , με νεες ιδεες,το μονο που καταφερνουμε ειναι να πλεουμε σε λιμναζοντα νερα.
Το μονο που επιδιωκουμε ειναι τους γεμιζουμε απαισιοδοξια και απαγοητευση.
"Δεν συμφωνω ουτε με μια λεξη απο οσα λες αλλα θα υπερασπιζομαι με το τιμημα της ζωης μου....."
Βολταιρος
υγ:μην το παρετε προσωπικα,αφορμη για να εκφρασω μια γνωμη ηταν
τούρμπο και πράσινα άλογα
bill_m3 (10-05-12), chrisgiapz3 (10-05-12), ghost-rider (10-05-12), hades7 (09-05-12), joseph (10-05-12), Kostas_1 (09-05-12), Ptboul (10-05-12), Samaro (09-05-12), z3 2.2 (11-05-12)
Οχι και μιασμα ρε Πανο. Δεν με ξερεις τοσο καλα, μην νομιζεις οτι δεν προβληματιζομαι και πολυ μαλιστα. Αν δεν ειχαν στον ΣΥΡΙΖΑ ακραιες αποψεις (κατα τη γνωμη μου) σε ορισμενα πραγματα, ισως θα ηταν μια διεξοδος να ξεφυγουμε απο τα 2 κομματα που μας οδηγησαν εδω...
Ασε που ισως καμμια φορα οι νεοι που δεν φοβουνται το αγνωστο, βλεπουν καλυτερα....
Panos 316T (09-05-12), PANOS-E60 (09-05-12), Ptboul (10-05-12), Samaro (09-05-12)
σαν μικρος θα πω και γω την γνωμη μου και καντε την περα...
ο καθενας εχει την δικη του γνωμη ειναι σεβαστη, επειδη εχω τσακωθει πολυ αυτες τις μερες για τα κωλοπολιτικα και εχω κουραστει....
ο καθενας εχει διαφορετικους φοβους και πιστευω...αλλοι φοβουνται να χασουν τις καταθεσεις τους γιατι ειναι πολλες και λογικο γιατι τα λεφτα ειναι δικα τους, αλλοι στα ******* τους γιατι δεν εχουν πανω απο 100ευρο, οποτε μονο καλο μπορει να τους κανει...
αλλοι φοβουνται να βγουν απ τα σπιτια τους και τα κωλοπαιδα τους καθαρισαν το σπιτι, και μπορουν να κυκλοφορησουν πραγμα που επρεπε να κανει το κρατος αλλα στα ******* του, και ψηφιζουν τα κωλοπαιδα...
αλλοι γουσταραν το πασοκ γιατι μασουλαγαν...
αλλοι γουσταρουν την αλεκα γιατι εχουν ***** με την βορεια Κορεα....
ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ....οπως εχει πει και ο θειος μου...
επειδη εισαστε ολοι δημοκρατικοι ανθρωποι, αυτο ηθελε η πλειοψηφια... μεχρι χθες η πλειοψηφια ηθελε Μπενι, δικτατορα αλλα δημοκρατικα!
εγω δεν εχω να χασω τπτ πια, ειμαι 22 χρονων με ανυπαρκτο μελλον, την Κυριακη μπηκα στην καλπη και παραλιγο απ τα οσα ψηφοδελτια ειχε να μην μεινει τπτ, ξερετε γιατι?
Γιατι ολοι ειναι ΓΙΑ ΤΟΝ ****** και κανεις δεν μου δινει φαι!
κουραστηκα να εξηγω και γιατι ψηφισα και οτι ψηφισα.... απλα σταματηστε να μαλωνετε, ειναι *******
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m-power_01 : 09-05-12 στις 23:57 Αιτία: Πιπέρι
Kostas_1 (09-05-12)