Follow us on:
Ελα αγορι μου, ξύπνησες; ΦΡΕΣΚΑΔΟΥΡΑ!!!!!!!
Αρχικό μήνυμα απο gnx Ελα αγορι μου, ξύπνησες; ΦΡΕΣΚΑΔΟΥΡΑ!!!!!!! Ενα μόνο θα σας πω. ενα σιρόπι που το λένε rondec.... ΑΛΑΡΓΑ, πολύ ΑΛΑΡΓΑ. ακόμα είμαι σαν μαστουρωμένος.
m-power_01 (09-05-12)
Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Ενα μόνο θα σας πω. ενα σιρόπι που το λένε rondec.... ΑΛΑΡΓΑ, πολύ ΑΛΑΡΓΑ. ακόμα είμαι σαν μαστουρωμένος. Πρόεδρε κράτα καμια τζουρα να πάρουμε το Σάββατο !
Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Πρόεδρε κράτα καμια τζουρα να πάρουμε το Σάββατο ! Σπύρο, τι εχει το Σαββατο; Θα με κανετε και μενα παρεα;
Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Ενα μόνο θα σας πω. ενα σιρόπι που το λένε rondec.... ΑΛΑΡΓΑ, πολύ ΑΛΑΡΓΑ. ακόμα είμαι σαν μαστουρωμένος. προχωρα. εισαι σε καλο δρομο.... Δεν θα χαλιεσαι και με την καθημερινοτητα... Πως το ειπες ακριβως? Θελει συνταγη γιατρου ή παω ετσι απλα?
Αρχικό μήνυμα απο sharky προχωρα. εισαι σε καλο δρομο.... Δεν θα χαλιεσαι και με την καθημερινοτητα... Πως το ειπες ακριβως? Θελει συνταγη γιατρου ή παω ετσι απλα? απο το φαρμακείο μου το έφερε η Μαριέττα. για να μην εχω νευρα λέει, που έχω αλεργία. Παραλίγο να μου πάρει μέτρα ο Spar@. έβλεπα κοράκια στον ύπνο μου.
Kostas_1 (09-05-12), m-power_01 (09-05-12), spar@ (09-05-12)
Κανονισμός του Φόρουμ