Καλημέρα παιδια,είμαι νέος κάτοχος μιας Ζ3 2002 Fecelift 1.9 και παλιός μιας Ζ3 1997 1.8,λόγο προϊστορίας OPEL GT ,HONDA S2000 turbo μου αρέσει η βαβουρα αλλα και η απόδοση...επιδη όταν είχα την Ζ3 του 97 δεν είχα ιδέα απο μηχανολογηκα είχα ασχοληθεί περισοτερο με την εμφάνιση...τώρα που επέστρεψα στην πρώτη μου αγάπη είπα να ασχοληθώ λίγο πιο σοβαρά όσο αφορά την μηχανική βελτίωση...με έναυσμα το ότι η καινούρια μου Ζ3 έχει αρκετά πραγματάκια απο την Μ όπως καθίσματα τιμόνι κ.α...αποφάσισα ότι κάποια στιγμή θα γίνει πλήρη μετατροπή σε Ζ3Μ και θα το κρατησω για παντα...αλλα λόγο οικονομικού το βλέπω να καθηστερω λίγο παρόλα αυτα ψάχνω για Μ εμπροσθιο προφιλακτηρα και τους πλαινους αεραγογους απο το Μ...θα ήθελα να μου πείτε μια γνώμη για το πως θα πρέπει να φιαχτει μια σωστή εξατμιση για να μπορέσει να αποδώσει το μέγιστο...εγω έχω καταργήσει το μεσαίο καζάνι και έχω φιαξει διχαλο και έχω βγάλει μια δεύτερη γραμη ελεύθερη με άλλες 2 τελικές απολυξεις με αποτελεσμα να εχω 4 απολυξεις 60μμ και απο την άλλη μεριά έχω αφήσει το μαμά καζάνι...ευχαριστω εκ των προτέρων!!!