Σελίδα 32 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 2230313233344282132 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 311 έως 320 από 1491

Θέμα: Επικαιρότητα και προβληματισμοί Ver. 7.5.1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με προβληματίζει πάντως το θέμα των Ηθοποιών που εκλέγονται γενικά.
    Τους διαλέγουν μάλλον λόγω αναγνωρισιμότητας...
    Α γεια σου! Εκεί πήγαινε το σχόλιο μου!
    Ο ένας χαικαλη , κοντογιανιδη. Ο άλλος Τασο Μητρόπουλο, ο άλλος Πυρρο Δήμα και ο Λαος τον Ανατολάκη!

Το χειρότερο δε είναι με τον Δήμα που τον έβαλαν επικράτειας

2. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

Panos 316T (09-05-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το Πρωτόκολλο δεν προβλέπει συνάντηση του Προέδρου με αρχηγούς κομμάτων, η απάντηση της Γαλλικής Προεδρίας στον ΣΥΡΙΖΑ.
    «Η καγκελάριος συναντάται με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων» απαντά ο εκπρόσωπος της καγκελαρίας στα περί συνάντησης Μέρκελ-Τσίπρα.
    Ο εκπρόσωπος της Μέρκελ δηλώνει πως αν ο Αλέξης Τσίπρας ζητούσε συνάντηση μαζί της η καγκελάριος δεν θα τον δεχόταν.
    Ο Μπαρόζο επαναλαμβάνει: δεν θα γίνει αναδιαπραγμάτευση του Δημοσιονομικού Συμφώνου.
    Απορρίπτει η Μέρκελ τη χαλάρωση των προγραμμάτων προσαρμογής
    Χωρίς μνημόνιο, η Ελλάδα βγαίνει από το ευρώ απειλεί ο Γ.Άσμουσεν
    Άρχισαν ήδη να φαίνονται τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Οι κουτόφραγκοι χέστηκαν πάνω τους!

4. The Following 7 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

BILL007 (09-05-12), joseph (10-05-12), m-power_01 (09-05-12), PANOS-E60 (09-05-12), Stathis (09-05-12), Thomelef (09-05-12), Κωνσταντίνος (09-05-12)

Προεπιλογή

Δύναμη μας ο κόσμος
    Βαγγέλης Μαρινάκης

Αχαχαχαχαχα

6. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (09-05-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Πολύ εύκολα πάντως θα μας βγάλουν απ'το ευρώ.
    Το ότι δεν υπάρχει πουθενά συνθήκη που να προβλέπει κάτι τέτοιο μάλλον δεν παίζει κανένα ρόλο.

Πόσο εκβιασμό ποια μπορεί να αντέξει ένας σκεφτόμενος άνθρωπος?
    Ο Καμμένος το είπε σήμερα ξεκάθαρα, όσο πιο πολύ απειλείτε τον κόσμο τόσο πιο πολύ στρέφετε τον κόσμο κατά του μνημονίου.
    Και αυτό βλέπω κι εγώ.

Οπότε σε μερικές μέρες που πρασινομπλε δεν θα υπάρχουν στον χάρτη, θα δούμε αν οι απειλές και οι εκβιασμοί θα αποδειχτούν πραγματικοί ή πυροτεχνήματα.
    Γιατί υπάρχουν σαφή επιχειρήματα υπέρ και των 2 καταλήξεων.
    Πάντως κανείς δεν μπορεί να προκαταβάλλει το αποτέλεσμα και όποιος το κάνει είναι ή παπαγάλος ή φανατικός, σε όποια πλευρά κι αν ανήκει.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

8. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

ghost-rider (09-05-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Το φάντασμα του Τσίπρα

Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω απΆ την Ευρώπη. Δεν είναι το φάντασμα που περιγράφεται στο κομμουνιστικό μανιφέστο. Είναι το φάντασμα του Τσίπρα. Για όσους δεν καταλάβατε ακόμη, η Ευρώπη ολόκληρη- η Ελλάδα σίγουρα- κινδυνεύει από την πιθανότητα ανάληψης της εξουσίας από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ό,τι έφτιαξαν με επιμέλεια τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις της Ελλάδας πάει κατά διαόλου. Η χώρα δεν θα είναι η ίδια. Το τιμόνι της δεν θα είναι στα στιβαρά χέρια της Τόνιας Αντωνίου, της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, του καπετάνιου του Τιτανικού Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Η καρέκλα της εξουσίας δεν θα τρίζει πια, κάτω από το πολιτικό βάρος του Ευάγγελου Βενιζέλου και ο Άκης δεν μπορεί πια να βοηθήσει γιατί είναι φυλακή. Η ευρωπαϊκή προοπτική του Σαμαρά που ατένιζε την Ευρώπη στα προεκλογικά σποτ από τα παράθυρα της Αγιά Σοφιάς απειλείται να ακυρωθεί. Ο δε Καραμανλής, δεν θα μπορεί να αρθρώσει στο μέλλον ούτε τις 15 λέξεις που είπε μέσα σε 3 χρόνια. Ακέραιοι άνθρωποι όπως ο Παυλίδης, ο Μπασιάκος, ο Δούκας, κάτι κουμπάροι μετά του Παναγιώτη Ψωμιάδη, δεν θα μπορούν πια να προσφέρουν. Όλα θα παραδοθούν στο χάος.

Ποιο είναι το χάος; Φαντάζομαι οι άνθρωποι θα έχουν μισθούς πείνας, οι συντάξεις δεν θα υπάρχουν, οι νέοι θα είναι άνεργοι, οι τράπεζες θα παίρνουν τα σπίτια, δεν θα υπάρχει όραμα και προοπτική, η χώρα θα καταρρεύσει.

Ας σοβαρευτούμε λοιπόν τώρα. Το χάος είναι εδώ. Τρία χρόνια τώρα. Με τα μνημόνια και τις πολιτικές που εφαρμόζουν. Μπροστά δεν υπάρχει τίποτα. Μόνο χάος. Σε λίγο θα βγάλουμε τα κονσερβοκούτια (αυτά που δεν έβγαλαν οι κομμουνιστές της ψυχροπολεμικής προπαγάνδας) και θα σφαζόμαστε μεταξύ μας για να μοιράσουμε τα λίγα που έχουν απομείνει. Τα μνημόνια ρίχνουν την χώρα στην ύφεση και στη συνέχεια η ύφεση χρησιμοποιείται για να παρθούν άλλα μέτρα. Γιατί το κάνουν αφού δεν βγάζει πουθενά; Δεν γίνεται αλλιώς θα πουν οι αυτοαποκαλούμενοι «ευρωπαϊστές».

Θέλω να δείξουν τα πρακτικά ενός μόνο υπουργικού συμβουλίου στο οποίο πραγματικά εξέτασαν μια άλλη πρόταση για την Οικονομία εκτός από την Τρόικα και τα επιχειρήματα με τα οποία την απέρριψαν ως μη πραγματοποιήσιμη. Μία μόνο. Δεν υπάρχει γιατί δεν εξέτασαν ποτέ καμιά άλλη πρόταση. Μας έβαλαν στο ΔΝΤ γιατί έτσι ήθελαν.

Υποστήριξαν με κάθε τρόπο, πως αυτό είναι το καλύτερο για την Ελλάδα και δεν υπήρχε άλλη δυνατότητα διαπραγμάτευσης. Ν, όμως που στις πρώτες τους μετεκλογικές δηλώσεις Σαμαράς και Βενιζέλος, για να αποφύγουν τον «σκόπελο Τσίπρα» υποστήριξαν πως πρέπει να κάνουμε επαναδιαπραγμάτευση. Μια επαναδιαπραγμάτευση που πριν από τη απειλή των εκλογικών αποτελεσμάτων, υποστήριζαν πως δεν μπορεί να γίνει.

Ουρλιάζουν στα κανάλια πως απειλούνται οι Τράπεζες και η ρευστότητα. Πως ο Στρατούλης θα εθνικοποιήσει τις καταθέσεις .Ποιά ρευστότητα και αποθεματικά των Τραπεζών; Ποτέ δεν υπήρξαν. Οι Τράπεζες χωρίς κανένα θεσμικό έλεγχο, έπαιρναν τις καταθέσεις των καταθετών, (αυτές που θα πάρει ο Στρατούλης) και με αυτές έδιναν δάνεια στους ανθρώπους τους και σε δικές τους Offshore εταιρείες, οι οποίες μετά εμφανίζονταν να κάνουν αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας. Δεκάρα τσακιστή δεν έβαλαν ποτέ. Καταχράστηκαν χωρίς έλεγχο τις καταθέσεις του κόσμου.

Δεν θέλω να επιχειρηματολογήσω υπέρ του Τσίπρα, του Κουβέλη ή του Καμμένου. Απλώς θεωρώ κατάντια για την Δημοκρατία να γυρνάμε στην δεκαετία του 50,όταν ο φόβος μην μας πάρουν οι κομμουνιστές τις περιουσίες και τις γυναίκες μας, χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργηθεί το παρακράτος και να γίνουν οι άνθρωποι υποχείρια. Αυτή η «Δημοκρατία» των εκβιασμών, δημιούργησε το πελατειακό κράτος, τη διαφθορά και τους «εθνικούς» κλέφτες. Αυτές οι τεχνητές απειλές δημιούργησαν την Ελλάδα της υποτέλειας, της Ψωροκώσταινας και τελικώς της αναξιοπρέπειας.

Δεν ξέρω αν ο Τσίπρας μπορεί και πώς, να κυβερνήσει, αλλά ξέρω καλά, όπως όλη η χώρα ποιοι μας κυβέρνησαν και πώς. Κυβέρνησε ο Άκης, ο Τσουκάτος, ο Ρουσόπουλος με τις ευλογίες του Εφραίμ και το απολυτήριο εξαταξίου Γυμνασίου και δεν μπορεί ο Τσίπρας ή ο Παπαδημούλης; Φοβόμαστε μήπως μας ρίξουν στο χάος; Και το λένε την ίδια ώρα που χάρισαν δισεκατομμύρια στους Γερμανούς των υποβρυχίων και στη SIEMENS;

Να σας το πω χοντρά; Κυβέρνησαν πρωθυπουργοί που έπαιζαν playstation στου Μαξίμου και φόραγαν βραχιολάκια ισορροπίας Power Balance και δεν μπορούν αυτοί που έχουν ένα άλλο προβληματισμό; Μπορούσαν υπουργοί που έκαναν τους νόμους περί ευθύνης υπουργών, τους εκλογικούς νόμους, τους νόμους που αμνηστεύουν κλέφτες, υπουργοί που ήταν οι ίδιοι κλέφτες και δεν μπορούν άλλοι;

Γιατί; Γιατί δεν είναι όσο “ευρωπαϊστές” όσο θέλουν τα κανάλια και τα εκδοτικά συγκροτήματα; Απέναντι στα φαντάσματα που επικαλούνται ως επικίνδυνα, προτιμώ την πραγματικότητα που είναι ξεκάθαρη. Μπορούσαν όλοι αυτοί τόσα χρόνια και δεν μπορούν οι άλλοι; Ας απαντήσει ο καθένας μόνος του.

koutipandoras.gr / Συντάκτης: Κώστας Βαξεβάνης
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

10. The Following 4 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

ghost-rider (09-05-12), nikos1400 (09-05-12), Panos 316T (09-05-12), Ptboul (10-05-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αιγαίρθοιτυ ρε που θα μου πεις για τον Μιχαλολιάκο.

Με προβληματίζει πάντως το θέμα των Ηθοποιών που εκλέγονται γενικά.
    Τους διαλέγουν μάλλον λόγω αναγνωρισιμότητας...
    Θυμάσαι και τον Βασιλείου???-κατά κόσμον Αστυνόμο Θεοχάρη στο "Καλημέρα Ζωή"???Μεγάλη προσωπικότητα

12. The Following 2 Users Say Thank You to Lambros46 For This Useful Post:

Panos 316T (09-05-12), Stamatis (09-05-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολιτικός μηχανικός είναι και έχει εργαστεί στον κατασκευαστικό κλάδο.

Βγήκαν και οι 2.

Ο Αντώνης και ο Βαγγέλης που έχουν εργαστεί (καθαρά από περιέργεια ρωτάω, όχι ειρωνικά)?
    Ο Μιχαλολιάκος ξέρω, πρώην πράκτορας ΚΥΠ και τα τελευταία χρόνια διατηρεί ροζ ξενοδοχείο με τη γυναίκα του.
    Σωστος!
    Απ οσο ξερω διατηρει κατασκευαστικη εταιρεια.
    Να το τσεκαρω βεβαια.

Καταγεται απο τα μερη μου. Ο πατερας του ηταν γνωστος στην περιοχη.

Εχω ακουσει οτι δραστηριοποιουνται γυρω απο την αττικη.
    Δεν ειναι καμια μεγαλη εταιρεια ειχα ακουσει.
    Δε θα χουν πολιτικα κονε

Προεπιλογή

Το βράδυ στις 12.00 έχει στον alpha συνέντευξη ο Σρόιτερ σε δύο βουλευτές πλέον τις ΧΑ.
    Ενδιαφέρον θα ήταν να το δούμε, απαραίτητο όμως είναι να το δουν οι ψηφοφόροι τους.

15. The Following 5 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (09-05-12), joseph (10-05-12), nikos1400 (09-05-12), S8N (09-05-12), Thomelef (09-05-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάντως έχω να πω πως ο αντίλογος από τον Άρη (driverM), αλλά και από ορισμένα άρθρα είναι πολύ πετυχημένος και με επιχειρήματα.

Αν εξαιρέσουμε ορισμένες βλακείες που έχουν πει ορισμένοι (όχι από εδώ) του στυλ κατάσχεση καταθέσεων άνω 20κ και αν υπήρχε κάτι πειστικό για το που θα βρεθούν τα χρήματα, ο μέσος Έλληνας (δλδ άνω του 90% του πληθυσμού) δεν έχει κάτι να χάσει ψηφίζοντας κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά. Τσακώνομαι ας πούμε με το πεθερό κ τη πεθερά μου που μας την είπαν εμένα και τη γυναίκα μου που δε ψηφίσαμε ΝΔ. Χα χα ας γελάσω.

Φυσικά και έχω πολλές απορίες για την εξυγίανση της χώρας και τόσα άλλα θέματα που χρειάζονται άμεσες αλλαγές, αλλά δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τα εκ των έσω, άρα ΔΕ πιστεύω και τους άλλους αληταράδες που μας έφεραν ως εδώ. Επίσης πέρα της πλάκας και του χαβαλέ που κάνουμε, δε βρίσκω κανέναν αξιόλογο που θα μπορέσει να πάρει το πηδάλιο στο χέρι και θα μας βγάλει από το βούρκο. Όλοι τους το ίδιο γελοίοι και άσχετοι είναι.

Μάλιστα ο Άρης από το τρομερό excitement που έχει αυτές τις μέρες, αλλά και το άγχος να απαντήσει σε όλους, τον έπιασα να κάνει ένα ορθογραφικό λάθος σε ένα από τα τελευταία του ποστ. Είναι και ένας «εναντίον» δέκα.

Επίσης πολύ πετυχημένο και το ποστ του Μπούλη from earlier today.

Παρακολουθώ την όμορφη συζήτηση με μεγάλο ενδιαφέρον. Για να δούμε τι θα γίνει...

17. The Following 7 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

bakalos (09-05-12), Driver M (09-05-12), Kostas_1 (09-05-12), nikos1400 (09-05-12), Panos 316T (09-05-12), Ptboul (10-05-12), Stathis (09-05-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το βράδυ στις 12.00 έχει στον alpha συνέντευξη ο Σρόιτερ σε δύο βουλευτές πλέον τις ΧΑ.
    Ενδιαφέρον θα ήταν να το δούμε, απαραίτητο όμως είναι να το δουν οι ψηφοφόροι τους.
    Ορθιος θα τους την παρει τη συνεντευξη??

19. The Following 8 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

joseph (10-05-12), Monsta (09-05-12), nikos1400 (09-05-12), Nino (09-05-12), Panos 316T (09-05-12), S8N (09-05-12), Thomelef (09-05-12), Κωνσταντίνος (09-05-12)

Σελίδα 32 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 2230313233344282132 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP