Επειδή ούτε Θεός δεν μας σώζει... Ας μας λυπηθεί τουλάχιστον ο Πρόεδρος και ας κατέβει στις επόμενες εκλογές !
Δευτέρα 14/5. Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας κ. Στρατούλης ξεκινάει το σαφάρι των καταθέσεων για την Ανάπτυξη από την Eurobank:
Στρατούλης: "Γειά σου Σύντροφε Νανόπουλε. Βάσει της εγκυκλίου που σου στείλαμε, διορίστηκες πλέον Γενικός Γραμματέας της Ευρωπαικής Λαϊκής Τραπεζικής Κοοπερατίβας."
Νανόπουλος: "Καλημέρα σας Σύντροφε Υπουργέ. Πως μπορώ να φανώ χρήσιμος στον Αγώνα σας?"
Στρατούλης: "Οδήγησέ με αμέσως στο Κεντρικό Θησαυροφυλάκιο. Ο Λαός χρειάζεται 2 δισ. ευρώ την άλλη εβδομάδα για να ξεκινήσει η ανάπτυξη."
Νανόπουλος: "Ποιό Θησαυροφυλάκιο σύντροφε Υπουργέ? Εμείς εδώ κρατάμε μόνο 10 εκατομμύρια για έκτακτες περιστάσεις".
Στρατούλης: "Άσε τα αστεία Νανόπουλε. Σας μάθαμε εσάς και το συνάφι σας. Αφού σας δώσαμε 200 δισ από τον πλούτο του λαού."
Νανόπουλος: "Υπουργέ μου κάτι εγγυήσεις μας δώσατε. Επίσης μας δώσατε κάτι χαρτιά τα οποία μας τα κουρέψατε 75%"
Στρατούλης: "Για αυτά θα λογοδοτήσεις άλλη ώρα. Εδώ μου γράφει ο Σύντροφος Δραγασάκης ότι έχεις 32 δισ καταθέσεις. Τρέχα αμέσως να μου φέρεις 2,5 δις από αυτές, γιατί έχω και να προσλάβω τη μηνιαία ποσόστωση ανέργων του ένδοξου πενταετούς μας πλάνου"
Νανόπουλος: "Τί εννοείτε υπουργέ να σας φέρω από τις καταθέσεις?"
Στρατούλης: "ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Αυτά που κλωσσάς εδώ και χρόνια μαζί με τα αφεντικά σου και τους πλουτοκράτες. Η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να τα ρίξει στην ανάπτυξη κατ'επιταγήν ΤΟΥ ΛΑΟΥ!"
Νανόπουλος: "Μα τι εννοείτε, οι καταθέσεις δεν κάθονται σε κανένα θησαυροφυλάκιο. Τις δανείσαμε ακριβώς για να υπάρξει ανάπτυξη"
Στρατούλης: "ΤΙΙΙΙΙ??? Άθλιε γραφειοκράτη, υπηρέτη του κεφαλαίου. Έδωσες τα λεφτά του λαού στους κολλητούς σου πλουτοκράτες? Στο Γουδί έχουμε χώρο και για σένα δίπλα στον Σημίτη και τον Αλογοσκούφη."
Νανόπουλος: "Εδώ μας αδικείτε Υπουργέ μου. Εμείς αναλογικά δώσαμε τα πιό πολλά στον κόσμο για στεγαστικά και καταναλωτικά από όλους τους ανταγωνιστές. Μήν ανησυχείτε όμως, μόλις κατορθώσουμε να απομοχλεύσουμε την τράπεζα με το κόψιμο των πιστωτικών καρτών και την αποπληρωμή των καταναλωτικών, θα επενδύσουμε και πάλι στην εξωστρεφή οικονομία"
Στρατούλης: " ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ? Εμείς ήρθαμε εδώ για να ΚΟΥΡΕΨΟΥΜΕ το χρέος του κοσμάκη όχι για να τα φάτε εσείς οι αετονύχηδες. Τί άλλο τα έκανες τα λεφτά ελβετόψυχε?"
Νανόπουλος: "Τί άλλο? Ομόλογα, Έντοκα, Δάνεια σε ΟΣΕ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΤΙΤΑΝ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ..."
Στρατούλης: "ΧΑ! Στο χαλάσαμε εεε?"
Νανόπουλος: "Μπορώ να φανώ χρήσιμος κάπως αλλιώς."
Στρατούλης: "Τί να σου πώ!!! Θα σας στέλναμε όλους στο κορυδαλλό, αλλά ο Δραγασάκης ακόμα εκπαιδεύεται στο Altamira. Αύριο θα έρθουν 10 σύντροφοι και συντρόφισσες από την Ομάδα Ρόζα για να αναλάβουν καθήκοντα. Φρόντισε τουλάχιστον να έχουν καλή αντιμετώπιση γιατί δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα ανέχονται στο Συνέδριο των Συνιστωσών την ήπια στάση του Προέδρου μας για την μετάβαση στην αυτοδιαχειριστική οικονομία."
Νανόπουλος: "Νόμιζα ότι θα κέρδιζε κάτι παραπάνω ο Σύντροφος Πρόεδρος από τους Γερμανούς."
Στρατούλης: "Κι εμείς, αλλά από τότε που έχασε η Μέρκελ τις εκλογές, ο νέος Καγκελάριος Σύντροφος Λαφονταίν αποχώρησε από το Ευρώ και προσκολλήθηκε στην Κινέζικη Ρεβιζιονιστική Φράξια. Μας το δήλωσε ξεκάθαρα: "Οι σύντροφοι της Νότιας Φράξιας όπως έστρωσαν έτσι να κοιμηθούν. Και το βερεσέ έχει τα όριά του!"
Ο Βύρων Πολύδωρας ανέφερε ότι είναι σε εξέλιξη ένα σχέδιο «αραβικής άνοιξης», που έχει ξεκινήσει από το 2008. Πρόσθεσε ότι αυτό το σχέδιο είναι που υλοποιεί τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι σε αυτό αναφερόταν τότε, όταν είχε μιλήσει για «ασύμμετρες απειλές».
![]()
gnx (09-05-12), joseph (10-05-12), katsaraios (09-05-12), Konstantinos E60 (10-05-12), Kostas_1 (09-05-12), Monsta (09-05-12), Panos 316T (09-05-12), Stathis (09-05-12), Κωνσταντίνος (09-05-12)
Γιατί Γιάννη?
Επειδή λένε και τώρα ότι έλεγαν προεκλογικά και ο κόσμος τους έφερε στη δεύτερη θέση?
Έπρεπε άλλα να λένε και άλλα να κάνουν σαν τον ΓΑΠ και τον Αντώνη?
Εγώ όχι μόνο δε θεωρώ ότι "κάηκαν", αυτό που βλέπω και από όποια ενημέρωση έχω με απλό κόσμο που μιλάω είναι ότι στις επόμενες εκλογές ενωμένη αριστερά (συριζα-δημαρ και όποιος άλλος πάει μαζί τους) και Καμμένος θα ξεπεράσουν μαζί το 60%.
Εδώ είμαστε και θα το δούμε.
Και το ποιος είναι άσχετος με τα οικονομικά θα το δούμε στην πράξη.
Γιατί οι "σχετικοί" μας έφεραν εδώ που μας έφεραν.
Πάντως άτομα σαν τον Δραγασάκη και τον Τσακαλώτο δεν θα θεωρώ άσχετα.
Είναι από τους πλέον καταξιωμένους οικονομολόγους στην Ελλάδα
Kώστα, κάνεις ένα λάθος.
Θεωρείς το σύστημα πιο δυνατό απ'ότι πραγματικά είναι.
Όχι, κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο, ούτε τα τζάκια, ούτε οι αυλοκόλακες, ούτε οι λαδιάρηδες.
Και προφανώς και δεν κινδυνεύει ο υπάλληλος αν τα χρήματα των καταθέσεων αντί να τα διαχειρίζονται προς αποκλειστικό όφελος των μετόχων και των επιχειρηματιών τα διαχειρίζονται υπέρ του απλού πολίτη και των αναγκών του.
Και οι υπάλληλοι απλοί πολίτες είναι με μισθό πείνας, από που κι ως που να θιχτούν αν κάποιοι δισεκατομμυριούχοι χάσουν μερικά από τα κεφάλαιά τους?
Τέλος πάντων, εδώ είμαστε και θα τα δούμε στην πράξη όλα αυτά.
Πάντως τη δόση που θα παίρναμε αύριο μεθαύριο και τα κοράκια έλεγαν ότι δεν θα μας τη δώσουν αφού δε βγήκε μνημονιακή κυβέρνηση και άλλα τέτοια "χαριτωμένα", θα την πάρουμε κανονικά.
Αρχίζει σιγά σιγά να φαίνεται πόσο κατευθυνόμενη και αβάσιμη είναι η τρομοκρατία που ασκείται από κάποιους κύκλους.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 09-05-12 στις 16:15
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Kostas_1 (09-05-12), Panos 316T (09-05-12), Ptboul (10-05-12)
alexk (10-05-12)
PUT THE KOTT DOWN SLOWLY
Thomelef (09-05-12)
Αφού κλείνει ο κύκλος με τα κόμματα εντός και εκτός βουλής, ζήτησε να συναντηθεί με τους συνδικαλιστές (!!!!) τώρα ζητάει να συναντηθεί με τον Ολάντ. Του έχει μείνει και άλλο εικοσιτετράωρο, πολλοί λένε ότι στο τελευταίο εικοσιτετράωρο θα ζητήσει να δει: τους Πομάκους, την ένωση Αρκτούρος και το «Πάμε στοίχημα»!
Subject: FW: Tsipras chain letter
Επιστολή Τσίπρα προς την Τρόικα:
Dear Troika,
Samaras and Benny sign mnemonium, and dont take the sign back.
So, now you have mnemonium sign, all OK, no problem.
Please send 18 Billion to Greek bank so we "guarantee" them, give hair cut and shower, to stop look like hippies....
Next month I need 10 billion for salary. Better send money in suitcase.
Not safe use bank.
P.S. Copy this letter in 10 copies and send it to another 10 international organizations (like IMF and ECB) and you will see great luck in your life with lots of happiness.
G.A.P. did and he won billions in the CDR's. His family were millionaires now they are billionaires.
If you dont send the 10 copies you will have bad luck for the next 5 financial quarters. Akis Ts. did not send it, and he end up in jail.
His wife stop eating and bank accounts frozen.
alexk (10-05-12), BILL007 (09-05-12), Kostas_1 (09-05-12), Monsta (09-05-12), Panos 316T (09-05-12), PANOS-E60 (09-05-12), S8N (09-05-12), Stathis (09-05-12), Thomelef (09-05-12), Κωνσταντίνος (09-05-12)