ξυπνητηρι δουλευει αν το τηλεφωνο ειναι κλειστο?
αν οχι....
και μη μου πει κανεις οτι το δικο του δουλευει γιατι η ολα τα φορα ειναι για δεσιμο ή τοτε θα πρεπει να κανει ανακληση η μηλια...
ξυπνητηρι δουλευει αν το τηλεφωνο ειναι κλειστο?
αν οχι....
και μη μου πει κανεις οτι το δικο του δουλευει γιατι η ολα τα φορα ειναι για δεσιμο ή τοτε θα πρεπει να κανει ανακληση η μηλια...
το δικο μου δουλευει...
κ ειναι κ προς πωληση...![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Καλορίζικο το 4ς που παρέλαβα εχθές!!!
Έχει περασμένη την 5.1, σπάειιιιιιιιιιιιιι???
YiorgosXania (13-05-12), zaharias (17-05-12)
Την πατησες καμάρι μου...όχι ακόμη!
Καλοριζικοοοοοο...
Τα λεφτά δε κρύβονται...χαχαχα
Sent from my iPhone using Tapatalk
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
χρησταρα υπαρχει καμια εφαρμογη να βλεπουμε το ρολοϊ στην οθονη αναμονης?
katsaraios (13-05-12)
σπάει με downgrade αλλά θέλει προσοχή.... https://www.iphonehellas.gr/35689/a5...grade-redsn0w/
έρχετε όμως και για την 5.1 σύντομα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη YiorgosXania : 13-05-12 στις 14:02
παλικαρια ψαχνω να βρω κανενα φιλμ προστασιας για την οθονη εχετε να προτεινετε τπτ?εχω βαλει κατι φθηνα καθονται πολυ καλα αλλα αφηνουν πολυ δαχτυλια και απ οτι ειδα χαραζονται κιολας. δλδ στην μεμβρανη της οθονης εχει μια μικρη γρατζουνια. κατι σε λογικα πλαισια μιλαμε παντα οχι 50ε η μεμβρανη.....
sgp εχω αλλα και η zagg ειναι κορυφη.
διαλεγεις την ματ/fingerprintfree/frosted ή οπως αλλιως τη λεει η καθε εταιρια για να εχεις ποιο "γλυκο" αγγιγμα και να μην εχεις δαχτυλιες.
Αν δεν εχεις σταθερο χερι παρε μερικες φτηνες να χαλασεις μερικες μεχρι να μαθεις να βαζεις και μετα παρε καλη γιατι εινα κριμα να δωσεις τοσα και να την σταβωκουμπωσεις!!!!
Και για να σε σωσω απο το ψαξιμο παρε ενα δοκιμασμενο για την αρχη...
https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAP...m=150636545504
Absinthe 2.0
Σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα πως το νέο Jailbreak Tool βρίσκετε στα τελικά στάδια δοκιμών πριν κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό.
Σήμερα μάθαμε πως το νέο αυτό εργαλείο θα ονομάζεται "Absinthe 2.0".
Ιστορία:
Θα θυμάστε το πρώτο Absinthe που είχε κυκλοφορήσει για το jailbreak του iPhone 4s και του iPad2 στην έκδοση 5.0.1. Στην πρώτες εκδόσεις του ο χρήστης έπρεπε να συνδέσει την συσκευή του και να πατήσει το κουμπάκι jailbreak στο εργαλείο. Αυτό με την σειρά του εγκαθιστούσε στην συσκευή μας την εφαρμογή Absinthe που μέσω αυτής εγκαθιστούσαμε το Cydia. Επίσεις έπρεπε να ανοίξουμε και το VPN για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.
Στο νέο Absinthe 2.0 όλα αυτά είναι παρελθόν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης είναι να συνδέσει την συμβατή συσκευή του και να πατήσει το κουμπί Jailbreak και το εργαλείο θα ολοκληρώσει την εγκατάσταση του Cydia στην συσκευή μας.
Το νέο Absinthe 2.0:
- Έχει την ίδια εμφάνιση με την παλιότερη έκδοση
- Δεν χρειάζεται να βάλετε την συσκευή σας σε DFU ή να κάνετε οποιαδήποτε άλλη διαδικασία. Απλά περιμένετε να ολοκληρωθεί το Jailbreak.
- Η διαδικασία πέρνει περίπου 5 λεπτά για παλιότερες συσκευές (Με A4 επεξεργαστή).
- Το Cydia εγκαθήσταται αυτόματα στην συσκευή σας.
Το Absinthe 2.0 θα κυκλοφορήσει για MACOSX, Windows και ίσως υπάρξει και έκδοση Linux. Ο Musclenerd έχει επιβεβαιώσει οτι θα υπάρξει και έκδοση CLI και πως το 5.1.1 θα ενσωματωθεί και σε επόμενη έκδοση του RedSnow.
Αν και δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας μέχρι στιγμής, τα παραπάνω νέα είναι πολύ καλά για την κοινότητα του jailbreak.
Πηγή