Σελίδα 22 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 1220212223243272122 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 211 έως 220 από 1491

Θέμα: Επικαιρότητα και προβληματισμοί Ver. 7.5.1

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε συ Γιάννη, ταξίδεψες στο χρόνο? Δυο ερωτήσεις:

1. Τι αυτοκίνητο οδηγώ τότε?
    2. Είμαι παντρεμένος με την ίδια γυναίκα?
    .
    Οδηγάς Golf 1.4Tsi και είσαι παντρεμένος μαζί μου.
    Το κάναμε για να μην νοιώθουμε μειονεκτικά έναντι των αλλοδαπών και των πoυστηδων που πλέον κυβερνάνε τη χώρα.
    Βλέπουμε τις γυναίκες μας κρυφά - που ειναι και αυτές παντρεμένες μεταξύ τους- και εγώ λέγομαι Ομαρ Παχτσακλανί και εσύ Αμπντούλ Σοβατεπί.
    δηλώνουμε κούρδοι.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν μου λένε αυτή τη λέξη μου 'ρχεται στο νου μια ατάκα του Γκουσγκούνη:

"Είναι η έκπληξη που σου έλεγα".

Ωχ...
    Εγώ σκέφτομαι το - κράτα τοίχο θα ζμπρώξω γερά-

2. The Following 2 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Monsta (08-05-12), S8N (08-05-12)

Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δίνει τις απαντήσεις ο κ Σταθάκης στη συνέντευξη που ανέβασε πριν λίγο ο Αρης (s8n).

Οι καταθέσεις είναι 165 δις και τα εκταμιευμένα δάνεια 240. ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Οι καταθέσεις είναι λογιστικά νούμερα, οι Τράπεζες την περασμένη βδομάδα έλαβαν 18 δις γιά να μην τους πάρει την άδεια η Τρ. Ελλάδος., διότι είχαν αρνητικά ίδια κεφάλαια στους ισολογισμούς που έδωσαν στη δημοσιότητα. Αναμένουν ακόμα 25 δις ώστε να έχουν την απαιτούμενη από την ΕΕ κεφαλαιακή επάρκεια. Δεν έχει ληφθεί ακόμα υπόψιν η έκθεση της blackrock, η οποία θα ζητάει προβλέψεις ακόμα 8,5 δις.

Ποιες καταθέσεις ρε παιδιά ? Οι καταθέσεις στην ουσία είναι εγγυήσεις μελλοντικής εκπλήρωσης γιά τις Τράπεζες. Λέμε αστεία πράγματα !
    Αυτο ειναι το προβλημα ρε Πανο...Οτι οι ανθρωποι, και ο εν λογω πρακτορας που ηταν, ισως ειναι ακομα, στο payroll του Κοκκαλη, λενε αδιανόητες μ@λακιες, και ο κοσμακης απλα δε ξερει να αντιδρασει.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    που ειναι η λασπη ρε φιλε, το ιδιο ακριβως αποσπασμα εβαλα κι εγω.

οι δικες μου καταθεσεις δεν θελω να δοθουν για "τη χρηματοδότηση δημόσιων, κοινωνικών επενδύσεων", ουτε "για δάνεια στο λαό να κάνει σπίτια ή καταναλωτικά δάνεια να κινηθεί".
    αρκετα δεν εφαγε το σπαταλο κρατος? αρκετα επισφαλη δανεια δεν εδωσαν οι τραπεζες?
    εγω που δεν συμφωνω με την παραπανω λογικη (ο θεος να την κανει λογικη, τελος παντων), τι εναλλακτικη λυση εχω?
    προφανως να στειλω καποιες μικρες οικονομιες που εχω για τη δυσκολη ωρα σε εναν ασφαλεστερο προορισμο.
    αρα ο στουπας επεσε μεσα και παλι που εγραψε πριν λιγες μερες οτι οσοι εστειλαν οτι ειχαν εξω δικαιωθηκαν.

η αντιθεση μου με ολα αυτα τα τσιπρο-λογα ειναι οτι τα θεωρω ανεφικτα.
    ολοι μπορει να λεμε να αυξηθουν οι μισθοι, οι συνταξεις, ολοι ανεργοι να προσληφθουν στο δημοσιο, να ζουν ολοι μια χαρα κλπ κλπ.
    πως θα γινει ομως αυτο χωρις λ7?
    τα ταμεια ειναι αδεια.

πως η δανειακη συμβαση θα διαπραγματευτει ξανα?
    μακαρι να γινοταν, λεει κανεις το αντιθετο?
    αλλα πως θα γινει αυτο αφου το κρατος ακομα και χωρις να πληρωσει ουτε σεντ στα δανεια που χρωσταει ειναι ελλειματικο?
    ειναι ωραιο και μια χαρα να λεμε οτι εκει που εχουμε πρωτογεννες (προ τοκων κλπ) ελλειμα 10 δισ., ας κανουμε κοινωνικη πολιτικη γιατι ο λαος μας υποφερει και ας το παμε το ελλειμα 20 δισ. δεν πειραζει θα βρουμε τα λεφτα!!!
    που θα τα βρουμε?
    και μαλιστα εντος του ευρω?
    θα κανουμε εισαγωγη πλαστων απο τη βουλγαρια, ή θα κοψουμε μονοι μας οσο χρημα μας χρειαζεται ωστε να συνεχιστει το μοντελο που μας εφερε εδω ενισχυμενο κιολας???!!!

αυτο που καταλαβαινει ο καθενας μολις διαβασει τη συνεντευξη του ανεκδιηγητου αυτου τυπου που ουτε τα οικονομικα τυροπιταδικου δεν θα μπορουσε να διαχειριστει, ειναι οτι με τις καταθεσεις σκοπευει ο συριζα να βγαλει μερικα χρονια, αφου θα καταγγειλει το μνημονιο και δεν θα του δανειζει κανεις!!!
    αυτο μαλλον με δημευση μου μοιαζει εμενα, δεν βλεπω πως αλλιως να το εξηγησω...

επισης υπαρχει και μια αλλη περιπτωση, να εχουν ηδη αποφασισει τη δραχμη διοτι δεν γινεται αλλιως, με οτι αυτο συνεπαγεται, πραγμα που δεν το λενε ανοικτα ακομα, ωστε να το "φορτωσουν" στους κακους ευρωπαιους που θα μας διωξουν απο το ευρω!

πραγματικα δεν βγαζουν λογικη τα λεγομενα τους...
    Το σπάταλο κράτος αγαπητέ Στάθη οφείλεται στους πρασινοφρουρούς και στα γαλάζια παιδιά.
    Αυτοί το δημιούργησαν, αυτοί το συντηρούν.
    Αλλά παρόλα αυτά, η Μέρκελ, ο Τόμσεν, ο Σόιμπλε, η Λαγκάρντ, ο Μπόμπολας και η υπόλοιπη παρέα αυτούς θέλουν να ξανακυβερνήσουν για έναν ανεξήγητο λόγο. Τι φοβούνται τόσο πολύ άραγε?
    Τα βέλη σου για το σπάταλο κράτος λοιπόν μάλλον πρέπει να στραφούν προς τους δημιουργούς του.

Από εκεί και πέρα, αν εσύ οι καταθέσεις σου θες να πηγαίνουν στους μετόχους, στους τοκογλύφους και σε όλους αυτούς και όχι στο να δίνονται φτηνότερα δάνεια στους φτωχούς, να τροφοδοτούνται δημόσια έργα, η παιδεία, η περίθαλψη και γενικά το κοινωνικό κράτος που οι Τρόικες και όλος αυτός ο συρφετός θέλει να καταργήσει, τότε δικαίωμά σου.
    Εγώ και θέλω να πάνε οι (πενιχρές) μου καταθέσεις εκεί και θεωρώ πως μόνο έτσι πιάνουν τόπο.
    Στην τελική, απ'τη στιγμή που τα λεφτά σου οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να τα πάρεις, γιατί να σε νοιάζει αν βοηθηθούν από αυτά και κάποιοι ανήμποροι ή τέλος πάντων, μη προνομιούχοι (κάτι που όχι απλά δεν θα έπρεπε να ενοχλεί, θα έπρεπε να επικροτείται)?
    Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.

Εν τέλει, δημοκρατία έχουμε, αν δεν σου κάνουν δεν τους ψηφίζεις.
    Κι εγώ δεν θέλω μισθό 400 ευρώ (γιατί είμαι και κάτω των 25), ούτε να πληρώνω νοίκι για το σπίτι μου(δεν φτάνει το δάνειο, έχουμε και τα χαράτσια) ούτε να σαπίζει στο γκαράζ ένα αμάξι που έκανε το έγκλημα να είναι 2.000 κυβικά και πρέπει να δώσει 1100 ευρώ τέλη και έκτακτη εισφορά και πάρα πολλά ακόμα για τα οποία ούτε με ρώτησαν, ούτε συμφώνησα.

Τέλος, το α' τρίμηνο του 2012 είχαμε πρωτογενές πλεόνασμα 2,8 δις ευρώ, αλλά λόγω των 7 δισεκατομμυρίων τόκων του τελευταίου δανείου, πάλι μέσα μπαίνουμε (ο Πανούσης ο εγκληματολόγος το είπε το μεσημέρι στη ΝΕΤ και κανένα απ'τα υπόλοιπα κόμματα δεν το αμφισβήτησε).
    Ό,τι και να γίνει λοιπόν, συνέχεια χρωστάμε και θέλουν κι άλλα μέτρα!!
    Κι όλα αυτά εντός του μνημονίου.
    Αν έρθει χρεοκοπία λοιπόν θα έρθει έτσι κι αλλιώς, δεν θα την προκαλέσει κανένας Τσίπρας, κανένας Καμμένος, κανένας Κουβέλης.
    Ίσα ίσα, με βάση και το άρθρο του Κρούγκμαν που παρέθεσα προηγουμένως, με τους τελευταίους ίσως και να είναι η μόνη μας ελπίδα να την αποφύγουμε.

Το παν, και φαντάζομαι θα συμφωνείς, είναι ο καθένας να είναι συνεπής στο πρόγραμμά του ουτωσώστε αν βγει πρώτος να έχει την πραγματική νομιμοποίηση να το εφαρμόσει, όχι σαν τους δοσίλογους εδώ και 3 χρόνια που μας έφεραν ΔΝΤ, τρόικες, μνημόνια κλπ χωρίς να μας έχουν προειδοποιήσει γι'αυτά και χωρίς να έχουν την παραμικρή νομιμοποίηση.
    Και ο ΣΥΡΙΖΑ αυτά ακριβώς έλεγε προεκλογικά, τίποτα διαφορετικό.
    Από εκεί και πέρα, ο καθένας ανάλογα με την τσέπη του και τις αντιλήψεις του ας ψηφίσει όποιον του κάνει περισσότερο.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Rides
    5

Προεπιλογή

Ο Μπομπολας και οι αλλοι που αναφερεις χρωστανε τα αντερα τους. Αυτοι αποτελουν τη συνομωσία της δραχμής γιατι αυτη ίσως ειναι η μόνη διέξοδος.

6. The Following 4 Users Say Thank You to gnx For This Useful Post:

Kostas_1 (08-05-12), Monsta (08-05-12), Stamatis (08-05-12), Thomelef (08-05-12)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Μπομπολας και οι αλλοι που αναφερεις χρωστανε τα αντερα τους. Αυτοι αποτελουν τη συνομωσία της δραχμής γιατι αυτη ίσως ειναι η μόνη διέξοδος.
    το αναλύεις πλιζ?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω αν τη θέλουν τη δραχμή.
    Αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα.

Ξέρω πως δεν θέλουν μια αριστερή κυβέρνηση, γιατί θέλουν να συνεχίσουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια όπως έκαναν τόσα χρόνια επί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
    Κι αυτό θα σταματήσει την επομένη κιόλας μιας τέτοιας κυβέρνησης, είτε με ευρώ, είτε με δραχμή.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων

Ξέρω πως δεν θέλουν μια αριστερή κυβέρνηση, γιατί θέλουν να συνεχίσουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια όπως έκαναν τόσα χρόνια επί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
    Κι αυτό θα σταματήσει την επομένη κιόλας μιας τέτοιας κυβέρνησης, είτε με ευρώ, είτε με δραχμή.
    Πως είσαι σίγουρος βρε Άρη? Δηλαδή έτρωγαν επειδή κυβερνούσε μία κεντροδεξιά κυβέρνηση και όχι επειδή ήταν μία διευθαρμένη κυβέρνηση?

Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων

Ρε παιδιά, όλοι εκδότες, και οι εκδότες-εργολάβοι, [μαλ@κία είπα: όλοι οι μεγαλοεκδότες ειναι και παντός τύπου εργολαβοι, όχι μόνον δημοσίων εργων] διατηρούνται στη ζωή "εκβιαζοντας" τρόπον τινά τις τράπεζες, επειδή ακριβως δε σώζονται με τιποτε. Ο μόνος τρόπος να ορθοποδήσουν ειναι να γυρισουν τα χρέη τους σε δραχμές και να αποπληρωθούν με ευρω που ειναι στο εξωτερικο.

11. The Following 4 Users Say Thank You to gnx For This Useful Post:

Kostas_1 (08-05-12), m-power_01 (08-05-12), Monsta (08-05-12), Nino (08-05-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Από τη σημερινή μεσημβρινή εκπομπή. Είναι 17 λεπτά, πρέπει όμως να το δείτε όλο.

https://www.youtube.com/watch?v=gdmFDNKvDKA

13. The Following 4 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

gnx (08-05-12), Lambros46 (08-05-12), PANOS-E60 (08-05-12), Stathis (08-05-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οδηγάς Golf 1.4Tsi και είσαι παντρεμένος μαζί μου.
    Το κάναμε για να μην νοιώθουμε μειονεκτικά έναντι των αλλοδαπών και των πoυστηδων που πλέον κυβερνάνε τη χώρα.
    Βλέπουμε τις γυναίκες μας κρυφά - που ειναι και αυτές παντρεμένες μεταξύ τους- και εγώ λέγομαι Ομαρ Παχτσακλανί και εσύ Αμπντούλ Σοβατεπί.
    δηλώνουμε κούρδοι.

Εγώ σκέφτομαι το - κράτα τοίχο θα ζμπρώξω γερά-
    Εντάξει Κούρδος. Εντάξει φούστης. Εντάξει παθητικός. Αλλά όχι να οδηγώ και VW.

15. The Following 5 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (08-05-12), Eleni (10-05-12), Kostas_1 (08-05-12), Stamatis (08-05-12), Stathis (08-05-12)

Σελίδα 22 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 1220212223243272122 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP