Είπαμε Μήτσο, όταν λέμε 'όλοι', εννοούμε ΌΟΟΟΟΛΟΙ όρθιοι.
Ευτυχώς στις επόμενες, θα προσγειωθούν στο 1%-2% που είχαν και πριν.
Είπαμε Μήτσο, όταν λέμε 'όλοι', εννοούμε ΌΟΟΟΟΛΟΙ όρθιοι.
Ευτυχώς στις επόμενες, θα προσγειωθούν στο 1%-2% που είχαν και πριν.
Αγαπητέ μου φίλε η αντικατάσταση λέξεων δεν αρκεί για να περιγράψει τη χρυσή αυγή. Οι ανθρωποι αυτοί δεν είναι απλά ενα ακροδεξιό κόμα.
Οπως έγραψα και σε άλλο post μου, είναι συνεχιστές του φασισμού, του ρατσισμού και γενικά αν μέσα στην παράνοιά τους, πρεσβέβουν κάτι αυτό είναι σίγουρα εκ διαμέτρου αντίθετο με τη δημοκρατία και την ελευθερία της επιλογής. (δες τα video με το υποχρεωτικό "σηκωθείτε" και θα καταλάβεις)
Σήμερα έχουν σα στόχο τους μετανάστες που "μολύνουν" το κέντρο της Αθήνας και θέλουν να τους διώξουν. Οταν τους διώξουν ποιον θα βάλουν στο στόχαστρο? Ποιος θα είναι ο επόμενος "εχθρός του έθνους"? Μήπως οι αριστεροί? Μήπως η μαύροι με ελληνικό διαβατήριο? Μήπως οποιοσδήποτε δεν συμφωνεί με τις "ακροδεξιές" απόψεις τους?
Οταν είδα τα ποσοστά που συγκέντρωσαν ειλικρινά αισθάνθηκα τρομερη απογοήτευση για την εκλογική νοημοσύνη του Ελληνα.
Με προβληματίζει πολύ η ιδέα οτι ορισμένοι γονείς είπαν στα παιδιά τους "Χρυσή Αυγή παιδί μου, να καθαρίσει ο τόπος".
Ελπίζω στις επόμενες εκλογές ο κόσμος να σκεφτεί περισσότερο πριν βάλει σταυρό σε ένα κόμα που τα στελέχη του είναι ολα κλινικές περιπτώσεις.
παντως κουραστηκα με την Χρυση Αυγη... απο χθες η καταστροφολογια....
22 βουλευτες ειναι... ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΕΛΕΟΣΣ!
τοσο καιρο δεχοντουσαν οι αγαπημενοι δημοσιογραφοι το κουνημα του δαχτυλου του Μπενι και της παρεας τους...
οι Γαλλοι εχουν χειροτερους μεσα με 18%!!!
Panos 316T (07-05-12), z3 2.2 (08-05-12)
Δεν είναι χειρότεροι Σπύρο.
Είναι μεν ακροδεξιοί οι της Λεπέν, όχι όμως νεοναζί, όπως κατά κανόνα ο σκληρός πυρήνας της ΧΑ.
Ο φίλος από πάνω έχει απόλυτο δίκιο.
Το κόμμα αυτό είναι άκρως επικίνδυνο απ'όλες τις απόψεις και πλήθος στελεχών του είναι άτομα του κοινού ποινικού κώδικα.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Kostas_1 (08-05-12), Panos 316T (08-05-12), Ptboul (08-05-12)
αυτοί καλά δικάστηκαν.
τα σημερινά λαμόγια πότε θα δικάσουν να σαπίσουν στο φρέσκο. μας πασάρανε εκεί τον βλαχοάκη, και κάτι έγινε...
sympether with chiefτης
Μπορεί να ήμουν πολύ μικρός το '73, αλλά θυμάμαι σαν σήμερα το πατέρα μου να με έχει αγκαλιά τυλιγμένο με το μπουφάν του και να τρέχει να κρυφτεί από τις σφαίρες και τα δακρυγόνα στο Πολυτεχνείο. Το πατρικό μου είναι μερικά στενά πιο πάνω.
S8N (07-05-12)
χαιρομαι κι εγω ιδιαιτερα γι αυτο το ποστ διοτι ο αρης (Driver) ειναι ενας απο τους πιο αξιολογους ανθρωπους που κοσμουν το φορουμ μας.
ειναι ενα πολυ ευγενικο παιδι και δικαιο, που μας υποστηριξε μαλιστα στο παρελθον, πραγμα που δεν ξεχναω οσο και αν εκνευριζομαι ωρες ωρες με τις θεσεις του.
θεσεις οι οποιες ειναι παντα αιτιολογημενες και με επιχειρηματα, ασχετα αν προσωπικα στα περισσοτερα διαφωνω.
απο την αλλη ομως αγαπητε φιλε δεν χρειαζεται να παιρνεις προσωπικα καποια λεγομενα, ουτε να θεωρεις προσβλητικη μια αναφορα που στο κατω ισχυει για παρα πολυ κοσμο, ισχυε για ολους μας για την ακριβεια, καθως στα φοιτητικα μας χρονια σχεδον κανεις μας δεν ηταν αυτονομος και αυταρκης.
δεν ειναι κατι ασυνηθιστο αυτο για την ελληνικη κοινωνια, ουτε κακο και, πιστευω οτι ο ετερος αρης το ανεφερε οχι για να σε προσβαλει (το ηθος του ειναι γνωστο αλλωστε), αλλα για να καταδειξει καπως γλαφυρα πως δυο ανθρωποι βλεπουν το ιδιο πραγμα απο αλλη οπτικη γωνια καθως βρισκονται σε αλλο σημειο της ζωης τους.
σε αλλο σημειο εισαι εσυ (και ειμασταν κι εμεις και πολυ αλλοι) με λιγοτερες ευθυνες και υποχρεωσεις και αλλιως ειμαστε σημερα που εχουμε παιδια και αλλους ανθρωπους που εξαρτωνται απο εμας, πιθανως αλλιως θα ειμαστε και οταν περασουμε σε αλλη φαση της ζωης μας.
ετσι ειναι λογικη η διαφορετικη αποκωδικοποιηση της πραγματικότητας και λογω αυτου γεννιουνται καποιες εντασεις και αντιθεσεις.
Panos 316T (07-05-12), viper (07-05-12)