Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1491

Θέμα: Επικαιρότητα και προβληματισμοί Ver. 7.5.1

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οταν μπηκα στο παραβαν να ψηφισω και ειδα το ψηφοδελτιο της χρυσης αυγης επαθα μπακακαου.
    Τι σημαινει τελικα αυτο που συνεβει με τα ποσοστα της χρυσης αυγης?
    Τι δηλωσε ο λαος με αυτη του την κινηση?
    Δεν θα σας κρυψω οτι παρολο που δεν συμφωνω με ΤΙΠΟΤΑ και με ΚΑΝΕΝΑ απο τα πιστευω της χρυσης αυγης κατι μεσα μου με εψηνε να τους ψηφισω!!!
    Τι εγινε,μηπως ο λαος τους θεωρει λογοτερο προδοτες?
    Και για να μην κομματοποιησω την κουβεντα,παρακαλω βαλτε οπου ΄χρυση αυγη΄ απλα ¨ακροδεξιο¨ κομμα

θα ηθελα γνωμες και αποψεις,πηρε μεγαλο ποσοστο
    Αγαπητέ μου φίλε η αντικατάσταση λέξεων δεν αρκεί για να περιγράψει τη χρυσή αυγή. Οι ανθρωποι αυτοί δεν είναι απλά ενα ακροδεξιό κόμα.

Οπως έγραψα και σε άλλο post μου, είναι συνεχιστές του φασισμού, του ρατσισμού και γενικά αν μέσα στην παράνοιά τους, πρεσβέβουν κάτι αυτό είναι σίγουρα εκ διαμέτρου αντίθετο με τη δημοκρατία και την ελευθερία της επιλογής. (δες τα video με το υποχρεωτικό "σηκωθείτε" και θα καταλάβεις)
    Σήμερα έχουν σα στόχο τους μετανάστες που "μολύνουν" το κέντρο της Αθήνας και θέλουν να τους διώξουν. Οταν τους διώξουν ποιον θα βάλουν στο στόχαστρο? Ποιος θα είναι ο επόμενος "εχθρός του έθνους"? Μήπως οι αριστεροί? Μήπως η μαύροι με ελληνικό διαβατήριο? Μήπως οποιοσδήποτε δεν συμφωνεί με τις "ακροδεξιές" απόψεις τους?
    Οταν είδα τα ποσοστά που συγκέντρωσαν ειλικρινά αισθάνθηκα τρομερη απογοήτευση για την εκλογική νοημοσύνη του Ελληνα.
    Με προβληματίζει πολύ η ιδέα οτι ορισμένοι γονείς είπαν στα παιδιά τους "Χρυσή Αυγή παιδί μου, να καθαρίσει ο τόπος".
    Ελπίζω στις επόμενες εκλογές ο κόσμος να σκεφτεί περισσότερο πριν βάλει σταυρό σε ένα κόμα που τα στελέχη του είναι ολα κλινικές περιπτώσεις.

2. The Following 8 Users Say Thank You to viper For This Useful Post:

bill_m3 (08-05-12), Driver M (07-05-12), ghost-rider (08-05-12), manos///3 (08-05-12), Nino (08-05-12), Ptboul (08-05-12), S8N (07-05-12), Thomelef (07-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP