Πάντως Συριζαπέρασε απ τη Πρωτιά!!...
Πάντως Συριζαπέρασε απ τη Πρωτιά!!...
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Take a pill .....https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...=10577&page=52
εχει ταξιδεψει κανεις με λεωφορειο καποιου κομματος?
Γιατι εγω το εχω κανει στα φοιτητικα μου χρονια.
Πρωτον το εισιτηριο αφορα τον ιδιο και οχι και τα μελη της οικογενειας του,
Δευτερον δεν μπορω να φανταστω οτι καποιοι ταυτιζονται με μια παραταξη μονο και μονο για να γλυτωσουν το αντιτιμο του εισιτηριου.
Οσο για τη διαδικασια με τη δηλωση των ετεροδημοτων και εκει συναντας το δρακο της γραφειοκρατιας και την αδιαφορια του συστηματος.
Αν ηταν τοσο ευκολο μια και καλη θα ειχαν εγγραψει ολους τους ετεροδημοτες δημοσιους υπαλληλους,φανταρους κλπ και δεν θα μοιραζαν χιλιαδες μερες εκλογικης αδειας.
Τεσπα στο φιναλε ειναι και θεμα ιεραρχησης των προτεραιοτητων και δεν θα ειμαι εγω αυτος που θα τις κρινει.
υγ. ω ρε ****** μου παλι ο Θωμας και εγω θα βγουμε πρωτοι σε ποστ σε αυτο το νημα χαχαχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m-power_01 : 07-05-12 στις 20:43
Thomelef (07-05-12)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m-power_01 : 07-05-12 στις 20:41 Αιτία: tabasco...
sympether with chiefτης
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 07-05-12 στις 20:52
sympether with chiefτης
"τελευταια επςξεργασια απο m power 01"
βρε σπαιρους δεν βαρεθηκες αγορι μου;;; χαχαχα
τούρμπο και πράσινα άλογα
BILL007 (07-05-12), m-power_01 (07-05-12)
Δεν επιθυμώ να είμαι η αιτία της οικειοθελούς απομάκρυνσης κανενός. Ας αφήσουμε λοιπόν πίσω ότι ειπώθηκε. Ας κάνει κάποιος edit στο περιεχόμενο που ο Άρης θεωρεί προσβλητικό. Στον κανονισμό του forum διάβασα πως απαγορεύεται η πολιτική συζήτηση. Θα προσπαθήσω να το τηρήσω.
Σε 45 μερες θα εχουμε εκλογες. Τώρα που το ΠΑΣΟΚ σάπισε, όλοι αυτοί που έβρισκαν καταφύγιο στο κρατικοδίαιτο συνδικαλιστικό μοντέλο του Ανδρέα Παπανδρέου, μεταπήδησαν στο Συριζα.
Ο Τσιπρας θα ειναι πρωτο κομμα και θα παρει το bonus των εδρών. Θα σχηματισει κυβερνηση και θα παει να τσαμπουκαλευτεί με τους δανειστές.
ΕΥΧΟΜΑΙ να μας πουν αντε ******** και να γυρισουμε στη δραχμη...Τότε εκείνοι που θα πληγούν περισσότερο από τις συνέπειες, οι ψηφοφόροι τους των αστικών κέντρων που δε θα εχουν να φάνε, θα τους κρεμασουν στο Συνταγμα.
ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ.
Υπάρχει όμως και χειρότερο σενάριο. Να μασησουν οι Ευρωπαιοι, φοβούμενοι οτι θα "ξηλωθεί το πουλόβερ" και να νερώσουν το μνημονιο, με αποτέλεσμα το παρασιτικό υπόδειγμα που ακολουθειται στην οικονομια να μεινει το ιδιο.
Τοτε τη ********, θα γινουμε Βενεζουέλα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m-power_01 : 07-05-12 στις 21:21
μπάουερ που είσαι...ο γιωρίκας έγραψε την λέξη συνουσιαστήκαμε
sympether with chiefτης