Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1491

Θέμα: Επικαιρότητα και προβληματισμοί Ver. 7.5.1

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    All around
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το παραγγελμα τους πειραξε? Αφου παντα σηκωνονται ορθιοι οι δημοσιογραφοι οταν για παραδειγμα εμπαινε στην αιθουσα ο ΓΑΠ ή αλλος πολιτικος αρχηγος.Ελεος πια μαυτους...

2. The Following User Says Thank You to Akis 330Ci For This Useful Post:

bakalos (07-05-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Akis Kl Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το παραγγελμα τους πειραξε? Αφου παντα σηκωνονται ορθιοι οι δημοσιογραφοι οταν για παραδειγμα εμπαινε στην αιθουσα ο ΓΑΠ ή αλλος πολιτικος αρχηγος.Ελεος πια μαυτους...
    φίλε μου άκη, ο κόσμος σηκώνεται απο σεβασμό και όχι επειδή του το επιβάλουν.
    αν εγώ είμαι δημοσιογράφος και δεν γουστάρω να σηκωθώ, δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μου πεί βγές έξω απο την αίθουσα.
    αντιθέτως, αν δεν του αρέσει το γεγονός ότι δεν σέβομαι τον αρχηγό του και δεν σηκώνομαι μπροστά του, μπορεί να κάνει μια εταβολή, να βγεί ο ίδιος απο την αίθουσα, και να πα να ******* όμορφα και ωραία.
    παραγγέλματα και εντολές παίρναμε όταν είμασταν φανταράκια.

χωρίς παρεξήγηση κιόλας έτσι!!!

γενικώς δεν τα έχω μαζί τους, ούτε και με αυτούς που τους ψήφισαν. τα έχω πάρει πολύ άγρια όμως με τα δύο μεγάλα κόμματα, που εξαιτίας της ανικανότητας τους στο να διορθώσουν έστω και τα πιο απλά πράγματα στον τόπο, δώσανε γραμμή στον κόσμο να βάλει τέτοιους ανθρώπους στην βουλή.
    οι άνθρωποι δεν έχουν καμμία γραμμή για πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα του τόπου, παρά μόνο το πως να κρεμάσουν τους λαθρομετανάστες της αθήνας, και πως να δημιουργήσουν δικό τους στρατό.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m-power_01 : 07-05-12 στις 20:01 Αιτία: πιπέρι
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

4. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

joseph (08-05-12), Kostas_1 (07-05-12), Monsta (07-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP