aristent (07-05-12), chrisgiapz3 (07-05-12), gnx (07-05-12), nikos1400 (07-05-12), S8N (07-05-12)
Πάντα έτσι ήταν οι εκλογές λέγαμε και δυο κουβέντες παραπάνω αλλα μετα νερό και αλάτι.
Σιγά βρε λεβέντες μην ψυχρανθουμε για τα λαμόγια που έπαιξαν το ποιο προδοτικο παιχνίδι στη ιστορία της Ελλαδος.
Άντε γιατί χανω και την έμπνευση για τα βιτσια της πλωρης και αυτη τη φορά ο πιτμπουλης θα εναι και συνδικαλιστής στη πνο...
Άντε μια παρέα είμαστε!!
έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα...τπτ άλλο δεν έχω να πώ.
sympether with chiefτης
η αποχη απ οτι διαβασα κλιμακώθηκε στο 35% υψηλοτερη απο την προηγουμενη φορα!
αυτο σημαινει οτι το υψηλοτερο ποσοστο ειναι γυρω στο 12%, ενω ο συριζα ειναι στο 11 και το πασοκ μονοψηφιο!
ολοι το ευχομαστε αυτο, αλλα δεν βλεπω να αποφευγουμε το μοιραιο.
+1000 γι αυτο το ποστ.
λυπαμαι πολυ που ο συνονοματος αρης το εξελαβε ως προσωπικη επιθεση.
εγω πιστευω οτι ειναι απλη αναφορα των αυτονοητων.
αλλωστε δε νομιζω να στερηθηκε απο κανεναν ο λογος εδω μεσα, ή να μη δοθηκε βημα, ή του απαγορευθηκε να αρθρωσει την αποψη του (ή την προπαγανδα του).
ποσα ενσημα εχει κολλησει ο κυριος τσιμπλας για να τον εμπιστευθω?
μηπως απο τη νεολαια κομματος, εγινε αρχηγος και τωρα θελει να γινει και πρωθυπουργος λεγοντας ψεματα στον κοσμο?
διοτι δεν υπαρχει στην πραξη ο συνδιασμος οχι και στο μνημονιο και ναι στην ευρωπη.
αυτα τα συνθηματα ειναι τα ιδια τα παπανδρεϊκα προ 30ετιας και βαλε.
το μονο που εμποδιζει τον συμπαθεστατο τσιμπλα να γινει ο νεος παπανδρεου ειναι τα δανεικα, που κανεις δεν μας δινει πια.
ως ποτε θα λεμε οχι σε ενα προγραμμα εξυγιανσης απο τη στιγμη που ολοι αναγνωριζουμε (ή σχεδον ολοι), οτι ειναι απαραιτητο?
ακομα και ο αρης το αναγνωριζει, αλλα μετα παει και ψηφιζει τσιπρα ο οποιος ειναι αντιθετος στο προγραμμα και το αναφερει ανοικτα.
το θεμα δεν ειναι να χαϊδευει ο ενας τα αυτια του αλλου.
το θεμα ειναι να δουμε ρεαλιστικες και πρακτικες λυσεις.
επι του πρακταιου λοιπον ειναι οπως τα ειπε ο s8n.
οποιος εχει παιδια, οικογενεια, μια μικρη περιουσια που απεκτησε με κοπο, βλεπει τα αδιεξοδα το ενα μετα το αλλο.
ο φοιτητης που ζει στο σπιτι του πατερα του, τη βγαζει με ενα κρουασαν απο το περιπτερο και δεν εχει καμια υποχρεωση και ευθυνη σε κανεναν περαν το εαυτου του, τα βλεπει ολα εφικτα και ευκολα.
ε, και αν γινει και κανενα ατυχημα, τι να γινει δεν πειραζει.
ετσι ειναι ακριβως, μονο που σε μια βδομαδα απο σημερα πρεπει να πληρωθει ομολογο (αν και διαβασα οτι ο παπαδημος το τακτοποιησε παρασκηνιακα κι αυτο γλιτωνοντας μας απο μεγαλο μπελα), πρεπει εντος του μηνα να τελειωνει το θεμα με τις τραπεζες διοτι αλλιως δεν θα υπαρχει οικονομια, στο τελος του μηνα πρεπει να πληρωθει ο κοσμος, και ολα αυτα δεν γινονται με ευχολογια και θεωριες και ψεματα.
δε μπορω να δω πως ο κυριος τσιμπλας θα καταφερει να αντιμετωπισει ολα αυτα θεματα, πως θα λειτουργησει το κρατος ακομα και αν σταματησει να πληρωνει τους ξενους "τοκογλυφους".
πως θα πληρωσει αφου το κρατος μας ειναι ελλειματικο?
θα προχωρησει στην εξυγιανση που απαιτειται ναι ή οχι?
αλλιως μας κοροϊδευει ο τυπος καταμουτρα διοτι ολα αυτα που ευαγγελιζεται στο προγραμμα του δυστυχως δεν συνδιαζονται.
Τώρα το είδες ρε Τομ ????
Λοιπόν να πάω να ενημερώσω λίγο το 'epic racks' μπας και χαλαρώσετε λίγο ?
Stathis (07-05-12)
bakalos (07-05-12)
Παρακαλώ όλους για κάτι.
Ο Αρης έχει πικραθεί και είναι κρίμα.
αν κάποιος έχει κρατήσει εδώ ενα επίπεδο, παρολο που πάντα ήταν με την πλάτη στον τοίχο είναι ο Αρης.
Δεν σκοτωθήκαμε για το ποδόσφαιρο που είναι σημαντικό πράγμα, παρόλο που βρίζετε τον ΠΑΟΚ και θα έπρεπε να σας πάρει και να σας σηκώσει.
Θα τσακωθούμε τώρα για κάτι τόσο χαζό όσο ένα στημένο παιχνίδι πολιτικής?
Ελα, δώστε χέρια και πάμε παρακάτω.
Για να βλέπω χαμόγελα...
Για πάμε...
aristent (07-05-12), BILL007 (07-05-12), bill_m3 (08-05-12), joseph (08-05-12), Kostas_1 (07-05-12), Lambros46 (08-05-12), m-power_01 (07-05-12), Monsta (07-05-12), Nino (07-05-12), Panos 316T (07-05-12), PANOS-E60 (07-05-12), Ptboul (08-05-12), S8N (07-05-12), Stathis (07-05-12), Thomelef (07-05-12), Vasilis (08-05-12)
φίλε μου άκη, ο κόσμος σηκώνεται απο σεβασμό και όχι επειδή του το επιβάλουν.
αν εγώ είμαι δημοσιογράφος και δεν γουστάρω να σηκωθώ, δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μου πεί βγές έξω απο την αίθουσα.
αντιθέτως, αν δεν του αρέσει το γεγονός ότι δεν σέβομαι τον αρχηγό του και δεν σηκώνομαι μπροστά του, μπορεί να κάνει μια εταβολή, να βγεί ο ίδιος απο την αίθουσα, και να πα να ******* όμορφα και ωραία.
παραγγέλματα και εντολές παίρναμε όταν είμασταν φανταράκια.
χωρίς παρεξήγηση κιόλας έτσι!!!
γενικώς δεν τα έχω μαζί τους, ούτε και με αυτούς που τους ψήφισαν. τα έχω πάρει πολύ άγρια όμως με τα δύο μεγάλα κόμματα, που εξαιτίας της ανικανότητας τους στο να διορθώσουν έστω και τα πιο απλά πράγματα στον τόπο, δώσανε γραμμή στον κόσμο να βάλει τέτοιους ανθρώπους στην βουλή.
οι άνθρωποι δεν έχουν καμμία γραμμή για πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα του τόπου, παρά μόνο το πως να κρεμάσουν τους λαθρομετανάστες της αθήνας, και πως να δημιουργήσουν δικό τους στρατό.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m-power_01 : 07-05-12 στις 20:01 Αιτία: πιπέρι
sympether with chiefτης