Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1491

Θέμα: Επικαιρότητα και προβληματισμοί Ver. 7.5.1

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τώρα γιά να μιλάμε λίγο πρακτικά, βλέπει κανείς πιθανότητα σχηματισμού κυβέρνησης, είτε της αριστεράς, είτε των μνημονιακών κομμάτων ?
    Παρακάλεσα το φίλο μου το merlin αλλά δεν το χει αυτό το τρικ ακόμα. Προσεχως ...

Αποψή μου ότι η αριστερά θα μείνει στη θεωρητικολογία και στα ευχολόγια, ενω και η δημαρ και ο σύριζα οφείλουν να δώσουν απαντήσεις στους ψηφορόρους συμμετέχοντας σε οκουμενικό κυβερνητικό σχήμα και να δώσουν τη μάχη τους εκεί μέσα. Ο μπένι έκανε ήδη καλή πρόταση, χωρίς να ζητάει ούτε μισό υπουργείο, ελπίζω να μην κωφεύσουν οι κύριοι τσίπρας και κουβέλης, ούτε ο κ σαμαράς ασφαλώς.

το ποιός έχει τις ευθύνες του καταντήματος μας το έχουμε κουβεντιάσει εκατοντάδες φορές, εγώ εδώ ταυτίζομαι με το στάθη που λέει πως φταίμε όλοι μας που αφήσαμε πασόκ και νδ να δρουν με τον τρόπο που έδρασαν. Το "δεν ήξερα" γιά μένα δεν υπάρχει στους ενήλικες, το λέει και το σύνταγμά μας, το λέει και η κοινή λογική. Οποιος δεν ήξερε τι παιζόταν τόσα χρόνια, κακώς αυτοχαρακτηρίζεται ως πολίτης, εμένα μου θυμίζει ερίφιο. Η διαμαρτυρία που εκφράστηκε χτες, προσωπικά δεν μου λέει τίποτα γιά το πολιτικό μέλλον της χώρας. Ερχονται σύντομα νεες εκλογές και θα επικρατήσουν ωριμότερες σκέψεις. Είτε μέσα στην ευρώπη με σοβαρούς κανόνες δημοσιονομικής πειθαρχίας, είτε έξω από την ευρώπη με κλειστά σύνορα. Αρα είτε θα πάμε συνειδητά δεξιά, είτε στο ΚΚΕ. Προσωπικά, όποιος επιλέγει κκε, έχει το σεβασμό μου. Το κόμμα αυτό επαγγέλεται κάτι συγκεκριμένο, όσο συγκεκριμένο είναι και το μοντέλο της μέρκελ η του ομπάμα. Τα ερμαφρόδιτα πολιτικά μανιφέστα με ανακατεύουν, πιστεύω πως όποια θεωρία δεν έχει πρακτική εφαρμογή, περισσεύει και τελικά παραπλανεί.

εύχομαι ειλικρινά να είμαι εγώ ο παραπλανημένος, ο απληροφόρητος και ο ανόητα τρομοκρατημένος. Εύχομαι να μη χτυπήσουμε ομαδικά το κεφάλι μας στον τοίχο του επόμενους μήνες και να μην ξανακούσω φίλους να βρίζουν τους πολιτικούς. Είχαμε χτες όλοι την ευκαρία μας, ας ευχηθούμε αυτό που βγήκε να είναι η λαική σοφία. Να μην ακούσω επίσης γιά τον άδικο εκλογικό νόμο, οι νόμοι αλλάζουν από κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες, ας τεθεί και αυτός ο στόχος από τους χτεσινούς νικητές και ας δρομολογηθεί η αλλαγή του. Τα άλλοθι γιά την αριστερά τελείωσαν, ας μπει επί τέλους μπροστά σε κυβερνητικό σχήμα και ας αποδείξει στους συντηρητικούς το μέγεθος της πλάνης τους με χειροπιαστά επιτεύγματα γιά λογ/σμό αυτού του κόσμου που την πίστεψε.

2. The Following 10 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

A8hnaios (07-05-12), Konstantinos E60 (08-05-12), Kostas_1 (07-05-12), m-power_01 (07-05-12), ntinos (07-05-12), Ptboul (08-05-12), S8N (07-05-12), Stathis (07-05-12), Thomelef (07-05-12), Κωνσταντίνος (08-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP