Έτσι, ένας Τσίπρας θα μας σώσει.
Αυτό το αιμοβόρο άτομο δλδ θα βάλει σακάκι και θα πάει στη Βουλή ???Και θα τον πληρώνουμε κι από πάνω ??
Stamatis (07-05-12)
ένα πράγμα το οποίο μου την δίνει αφάνταστα πάντως, είναι όλη αυτή η παραπληροφόρηση περί μνημονίου που γίνεται όλη την ώρα.
και ποιός είπε ότι το μνημόνιο είναι κακό πράμα???ποιός είναι αυτός που θεωρεί κακό ένα πρόγραμμα εξυγίανσης για τα οικονομικά της χώρας???
η χώρα και τα οικονομικά της είναι τελείως χάλια. ένα πρόγραμμα σταθερότητας είναι απαραίτητο για να μπορέσει να υπάρχει αυτή η χώρα, όπως και ένα απλό σπίτι, ή μια επιχείρηση.
το ότι αυτοί που ανέλαβαν να το πραγματοποιήσουν ήταν άκρως ανίκανοι, μα τελείως ανίκανοι, δεν σημαίνει ότι το πρόγραμμα είναι κακό.
κακοί στο να το εφαρμόσουν ήταν αυτοί που το ανέλαβαν κύριοι. άλλα τους έλεγαν, και άλλα έκαναν. γιατί???αυτοί γνωρίζουν καλύτερα, ή μπορεί η ανικανότητα τους να ειναι τόσο μεγάλη, που να μην γνωρίζουν κιόλα.
απο την άλλη, ενώ έχω πεί την γνώμη μου για την χ.α και τι δεν μου αρέσει σ'αυτή την παράταξη, θέλω να κάνω μια απλή ερώτηση.
ένας βολεψάκιας - τεμπέλης που έχει μάθει να τα βρίσκει όλα έτοιμα χωρίς να έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του, κουστουμαρισμένος, είναι καλύτερη επιλογή απο έναν υποτιθέμενο τραμπούκο όπως αυτόν της φώτο???
εγώ ξέρω ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παππά, και μάλιστα στις αστείες φώτο έχω δώσει και ένα παράδειγμα σε μια φώτο ενός φρικιού που είχε αναρτήσει η ελένη πρίν απο λίγο καιρό.
sympether with chiefτης
Καταρχάς, άλλο συμμάζεμα κι άλλο κυριολεκτικό ξεπούλημα εθνικών πόρων και πλήρης διάλυση (βλέπε νοσοκομεία, εφορίες κλπ).
Μόνο συμμάζεμα δεν έχει γίνει, κάθε άλλο.
Κι επίσης, αν το πρόβλημα είναι αυτοί που εφαρμόζουν το μνημόνιο (που φυσικά είναι κι αυτοί) και όχι το ίδιο καθαυτό (που είναι το βασικό πρόβλημα), τότε γιατί Μέρκελ, Σόιπμλε, Λαγκάρντ και λοιποί κόπτονται τόσο να ξαναέλθουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στην εξουσία οι οποίοι το εφάρμοσαν "λανθασμένα"?
Εκτός και αν ανήκουν στην κατήγορία των, κατά Αϊνστάιν, τρελών.
"Τρέλα: το να κάνεις τα ίδια ξανά και ξανά και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα".
Κι όμως, αυτό μας λένε οι "σύμμαχοί" μας.
Ψηφίστε τους ίδους ξανά και ξανά για να σωθείτε, ενώ αυτοί οι "ίδιοι" μας έχουν φτάσει στο σημερινό χάλι.
Η τρέλα λοιπόν, ή χοντρή αντίφαση.
Όπως και να'χει όμως, σίγουρα όχι ορθή λύση.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong