Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά τισ εκλογέσ θα απαγορευτούν τα μπινελικια στο φόρουμ! Περίοδος προσαρμογής ορίζεται μέχρι την ορκωμοσία την νέας κυβέρνησης.
Το παρόν μήνυμα δεν έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα !
ΝΑΙ
ΟΧΙ
Δεν απαντώ
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά τισ εκλογέσ θα απαγορευτούν τα μπινελικια στο φόρουμ! Περίοδος προσαρμογής ορίζεται μέχρι την ορκωμοσία την νέας κυβέρνησης.
Το παρόν μήνυμα δεν έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα !
Φαντάζομαι ότι άπαντες εκτονώθηκαν σήμερα στην κάλπη. Από αύριο θα φταίει μόνο ο καθενας μας και κανείς πολιτικός. Το "δεν καταλαβα, δεν ήξερα" δεν παίζει πλέον![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 06-05-12 στις 15:02
BILL007 (07-05-12), bill_m3 (06-05-12), Driver M (06-05-12), gant (06-05-12), ghost-rider (06-05-12), Kostas_1 (06-05-12), m-power_01 (06-05-12), S8N (06-05-12), Stathis (06-05-12)
το μονο σιγουυρο ειναι οτι η εφορευτικη επιτροπη στο εκλογικο τμημα μου ειναι θανατος και συντελεια μαζι και ταυτοχρονα
ειναι ενα κοντο με κοκκινο μαλλι που του εριχνα και 5 σταυρους μαζεμενους
*sent with Tapatalk for BlackBerry
120ie87 (06-05-12)
Ψήφισα κι εγώ. Η δική μου αντιπρόσωπος δεν ήταν καμια κοντή τουμπανιασμένη καροτομαλλούσα αλλά μια 50άρα με σωματάρα, φουσκωμένες χειλάρες και καυλιάρικα γερασμένα πράσινα μάτια. Βγήκα έξω, βρηκα τη γυναίκα μου, τη ρώτησα αν τελικά ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ (λόγω του κουνιάδου μου), μου απάντησε πως ναι και πάνω που ήμουν έτοιμος να την παραδώσω στους Χρυσαυγίτες στην είσοδο του σχολείου διαπίστωσα πως ήταν απασχολημένοι βοηθώντας ηλικιωμένους να περάσουν τον δρόμο. Μετά σκέφτηκα πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα, θα μπορούσε να είχε ψηφίσει ΠΑΣΟΚ όπως ο πεθερός μου. Ακολούθησε ένα σύντομο ερωτικοπολιτικό καυγαδάκι στο πεζοδρόμιο, το οποίο συνεχίστηκε στο αυτοκίνητο και το οποίο ξεκίνησε η ίδια με τη γνωστή πάντα κατάληξη, εμένα να απολογούμαι για τις επιλογές μου. Την ξεφόρτωσα στην πεθερά μου για να πεταχτώ στο γραφείο, με το που κλείνει την πόρτα φεύγω με νεύρα σπάζοντας 1η-2α στο Terios (35km/h) αλλά στην πρώτη στροφή μου φεύγει ο καφές από τις γαμωποτηροθήκες και κάνει το πατάκι και τη μοκέτα του συνοδηγού σκατέ ολέ. Φτάνω στο γραφείο, δεν είχαμε καρπέξ, δεν είχαμε δεύτερο scotch brite, είχαμε όμως καινούργιο pigale για την τουαλέτα. Τι μυρίζει τόσο? Να 'ναι το Fabuloso? Πάρτα μωρή άρρωστη. Ξαναψήφισε Τσίπρα την επόμενη φορά.
Σοβαρά τώρα, ό,τι και να γίνει, όποιοι κι αν κυβερνήσουν, μακάρι να καταφέρουν να μας οδηγήσουν σε καλύτερες μέρες.
alexm (06-05-12), aristent (06-05-12), Leonidas_E39 (06-05-12), Monsta (06-05-12), Nino (06-05-12), Panos 316T (06-05-12), sophie (06-05-12), z3 2.2 (06-05-12)
Άντε ρε π@@στη και απο αύριο αλλάζει η ζωή μας...θα ξανά γίνουμε λεφτάδες ρεεεεεε!!!
sympether with chiefτης
Αλλά είναι νωρίς ακόμα για χαρές.
Υπομονή μια ώρα ακόμα.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Σήμερα πάντως είναι η παγκόσμια ημέρα γέλιου...
S8N (06-05-12)
Παιδιά καλύτερα να μην πανηγυρίσει κανείς με το exit poll γιά να μην στεναχωρηθεί αργότερα. Ο εκλογικός νόμος είναι πολύ πονηρός, πρέπει να καταμετρηθεί το μεγαλύτερο ποσοστό ΟΛΩΝ των ψήφων για να φανεί πως κατανέμονται οι έδρες τελικά. Περασμένα μεσάνυχτα θα φανούν οι έδρες του πρώτου κόμματος.
Thomelef (06-05-12)