Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ?

Ψήφισαν
64. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ΝΑΙ

5 7,81%
  • ΟΧΙ

58 90,63%
  • Δεν απαντώ

1 1,56%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 130

Θέμα: ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ψήφισα κι εγώ. Η δική μου αντιπρόσωπος δεν ήταν καμια κοντή τουμπανιασμένη καροτομαλλούσα αλλά μια 50άρα με σωματάρα, φουσκωμένες χειλάρες και καυλιάρικα γερασμένα πράσινα μάτια. Βγήκα έξω, βρηκα τη γυναίκα μου, τη ρώτησα αν τελικά ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ (λόγω του κουνιάδου μου), μου απάντησε πως ναι και πάνω που ήμουν έτοιμος να την παραδώσω στους Χρυσαυγίτες στην είσοδο του σχολείου διαπίστωσα πως ήταν απασχολημένοι βοηθώντας ηλικιωμένους να περάσουν τον δρόμο. Μετά σκέφτηκα πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα, θα μπορούσε να είχε ψηφίσει ΠΑΣΟΚ όπως ο πεθερός μου. Ακολούθησε ένα σύντομο ερωτικοπολιτικό καυγαδάκι στο πεζοδρόμιο, το οποίο συνεχίστηκε στο αυτοκίνητο και το οποίο ξεκίνησε η ίδια με τη γνωστή πάντα κατάληξη, εμένα να απολογούμαι για τις επιλογές μου. Την ξεφόρτωσα στην πεθερά μου για να πεταχτώ στο γραφείο, με το που κλείνει την πόρτα φεύγω με νεύρα σπάζοντας 1η-2α στο Terios (35km/h) αλλά στην πρώτη στροφή μου φεύγει ο καφές από τις γαμωποτηροθήκες και κάνει το πατάκι και τη μοκέτα του συνοδηγού σκατέ ολέ. Φτάνω στο γραφείο, δεν είχαμε καρπέξ, δεν είχαμε δεύτερο scotch brite, είχαμε όμως καινούργιο pigale για την τουαλέτα. Τι μυρίζει τόσο? Να 'ναι το Fabuloso? Πάρτα μωρή άρρωστη. Ξαναψήφισε Τσίπρα την επόμενη φορά.

Σοβαρά τώρα, ό,τι και να γίνει, όποιοι κι αν κυβερνήσουν, μακάρι να καταφέρουν να μας οδηγήσουν σε καλύτερες μέρες.

2. The Following 8 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

alexm (06-05-12), aristent (06-05-12), Leonidas_E39 (06-05-12), Monsta (06-05-12), Nino (06-05-12), Panos 316T (06-05-12), sophie (06-05-12), z3 2.2 (06-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP