Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 25

Θέμα: ΔΙΑΡΗΞΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή ΔΙΑΡΗΞΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σημερα λοιπον εχω τα νευρα μου και θα σας πω στο τελος γιατι....
    Ξηπνησα απο τις 5 μιση το πρωι και πηγα να ριξω την ψηφο μου και μετα πηγα στο εξωχικο μου στην Β Ευβοια.ειχα 1 μηνα να παω και βρησκω παραβιασμενη την πορτα ανακατεμενα τα παντα και ρε παιδια ειχαν φτιαξρι και μακαρονια και φαγανε και εκαναν και μπανιο ,πηραν και πετσετες ολα κομπλε οι τυποι...εννοειται οτι τα πεταξα ολα στα σκουπιδια.καλεσα και τους πολιτσμαν και κλειδαρα .και οι δυο μου ειπαν οτι εσπασαν με σπρευ την κλειδαρια...τα νευρα μου λοιπον τα εχω γιατι πρωτα ψηφησα και μετα πηγα σπιτι γιατι αν ηταν με αλλη σειρα θα ειχα ψηφισει αυτους που μεχρι σημερα δεν ηθελα καν να τους βλεπω γι αυτα που λενε για τους ξενους...
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

2. The Following 10 Users Say Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

120ie87 (06-05-12), Akis 330Ci (06-05-12), beliris (06-05-12), bmwcompactjohn (06-05-12), Civileng (08-05-12), oldcarskickass (06-05-12), Ptboul (08-05-12), S8N (06-05-12), sierra (06-05-12), zaharias (07-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Πολυ άσχημη κατάσταση!!

Βόρεια Ευβοια, που;
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

4. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

halkida116mpack (06-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Πω ρε φίλε...τουφέκισμα που θέλουνε.
    Παρόμοια περιπέτεια είχα και εγώ πρόσφατα.
    Ευτυχώς όμως ο σκύλος μου ανταποδίδει τη ζωή που του παρέχω και τη γλύτωσα με ένα σπασμένο τζάμι

6. The Following 2 Users Say Thank You to tokiko For This Useful Post:

halkida116mpack (06-05-12), Ptboul (08-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Το ότι λένε για ξένους είναι κλασσικό παράδειγμα εθελοτυφλίας και δικό τους αλλά και δυστυχώς δικό σου.

Μην είσαι προπέτης, είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι είναι ξένοι;

ΥΓ: αυτό δεν σημαίνει ΟΥΤΕ ότι δεν αξίζουν την ψήφο σου, ούτε ότι τους ψήφισα.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

8. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

120ie87 (06-05-12), Driver M (06-05-12)

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παναγιώτη, ξεπέρασέ το γρήγορα φίλε.... αφού μπήκαν και πρόσεξαν να μην ειστε εκεί... πάλι καλά..... εκεί έχουμε φτάσει...

10. The Following User Says Thank You to 120ie87 For This Useful Post:

halkida116mpack (06-05-12)

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολυ άσχημη κατάσταση!!

Βόρεια Ευβοια, που;
    εχεις π.μ.

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

ρε παιδια δεν ξερω ισως να λεω και μ@λ@κιες απο τα νευρα μου.Απλα σοκαριστηκα γιατι πρωτη φορα μου συμβαινει και αν δεν το ζησεις δεν καταλαβαινεις τι ειναι να σου παραβιαζουν με τετοιο θρασος το σπιτι σου, τον κοπο σου, την περιουσια σου.πραγματικα ενιωσα σαν να με μ@μησΑνε και ειμαι πολυ χαλια ακομα και τωρα

13. The Following User Says Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

120ie87 (08-05-12)

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Μιχάλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευτυχώς όμως ο σκύλος μου ανταποδίδει τη ζωή που του παρέχω και τη γλύτωσα με ένα σπασμένο τζάμι
    απο δω και περα θα εχω "παρεα" μαζι μου οταν πηγαινω για να μην εχω κανα τετ α τετ

15. The Following User Says Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

120ie87 (08-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Χέσε μέσα, σημάδια των καιρών είναι αυτά.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

17. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

120ie87 (08-05-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Μιχάλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο halkida116mpack Εμφάνιση μηνυμάτων
    απο δω και περα θα εχω "παρεα" μαζι μου οταν πηγαινω για να μην εχω κανα τετ α τετ
    Αυτος ειναι ο τελευταιος (προχτες) που πηγε με "παρεα". ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Εργολάβος στη Λακωνία σκότωσε Ρουμάνο που πήγε να κλέψει

16:42 4/05

Τα συναισθήματα της ανασφάλειας και της προστασίας των περιουσιακών του στοιχείων, φαίνεται πως όπλισαν το χέρι ενός49χρονου εργολάβου δημοσίων έργων στη Λακωνία, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία ενός 39χρονου Ρουμάνου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο εργολάβος βρήκε το Ρουμάνο σε χώρο που φυλούσε υλικά δημοσίου έργου και για την οποία ήταν υπεύθυνος και άγνωστο ακόμα πως και υπό ποιες ακριβώς συνθήκες, έφτασε στο σημείο να τον πυροβολήσει στην κοιλιά.

Ξημερώματα, σήμερα Παρασκευή, μέσα στην αποθήκη που βρίσκεται στο 8ο χλμ. της Εθνικής Οδού Σπάρτης – Γυθείου,στην περιοχή Τραπεζοντής Λακωνίας, βρέθηκε νεκρός, ο 39χρονος Ρουμάνος, ο οποίος έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στην κοιλιακή χώρα. Στην αποθήκη φυλάσσονται υλικά της Δ.Ε.Η.

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής,καθώς και ειδικό συνεργείο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Σπάρτης, για εξερεύνηση του χώρου.

Από τις πρώτες υποψίες που κινήθηκαν,ήταν κατά του 49χρονου εργολάβου, υπεύθυνου της αποθήκης, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα,μετά την ανακάλυψη του άτυχου Ρουμάνου, συνελήφθη στη Σπάρτη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε σπίτι στενού συγγενικού του προσώπου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο φέρεται να είναι αυτό με το οποίο πυροβόλησε τον 39χρονο και έχει σταλεί για βαλλιστική εξέταση.

Ο 39χρονος Ρουμάνος δεν είχε καμία σχέση με το χώρο της αποθήκης, ούτε είχε εργασθεί ποτέ εκεί και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πιθανότατα είχε μπει για να κλέψει και τον ανακάλυψε ο 49χρονος. Ωστόσο,από την αστυνομία εξετάζονται κι άλλα ενδεχόμενα.

Ο 49χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.
    Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος

19. The Following 4 Users Say Thank You to strof For This Useful Post:

Civileng (08-05-12), m-power_01 (06-05-12), oldcarskickass (06-05-12), S8N (07-05-12)

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP