Εγω θα ψηφισω τον spengler να τους σκισει στο Lausitz
By soc12r at 2012-05-06
ΝΑΙ
ΟΧΙ
Δεν απαντώ
PANOS-E60 (06-05-12)
Και στις προηγούμενες εκλογές είχα ήσυχη τη συνείδησή μου, και σε αυτές, παρ' ότι η επιλογή μου ήταν διαφορετική. Θα αντιτάξω μόνο σε αυτούς που φοβούνται την "ακυβερνησία" το χιλιοειπωμένο "η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα", το οποίο τώρα οι δύο μεγάλοι το 'χουν επιμελώς ξεχάσει.
Και τελικά μάγκες, τόσα χρόνια είχαμε κυβέρνηση; Μεγαλοεκδότες, μεγαλοεργολάβοι, εργατοπατέρες μας κυβερνούν. Εξαγγέλονται μέτρα και φτιάχονται νόμοι οι οποίοι δεν τηρούνται γιατί προσκρούουν σε συμφέροντα. Και το αγαπημένο μας σπορ είναι η καταστροφολογία, ο ένας στους τέσσερεις σχεδόν είναι άνεργος, οι άλλοι δύο έχουν φτάσει σε μισθούς πείνας, και μόνο ο ένας περνάει ακόμα σχετικά καλά. Έχει νόημα να μιλάμε για μνημόνια, αγορές, τόκους, πλεονάσματα -αριθμούς δηλαδή- όταν ο απλός καθημερινός άνθρωπος δυστυχεί;
120ie87 (06-05-12), bill_m3 (06-05-12), Driver M (06-05-12), gant (06-05-12), ghost-rider (06-05-12), Nino (06-05-12), Panos 316T (06-05-12)
Έχει, για όσους κερδοσκοπούν από την κατάσταση αυτή αλλά και για τους φοβισμένους που από το πολύ μέγκα-σκάι κλπ έχουν κάψει και το τελευταίο ίχνος λογικής και νομίζουν πως η μόνη λύση είναι αυτή που τους πασάρουν τα ξένα και ντόπιο συμφέροντα, τα "συνεταιράκια".
Εγώ πάντως ελπίζω ακόμα στους συμπολίτες μας που δεν το βάζουν κάτω και θέλουν κάτι καλύτερο γι'αυτούς και τα παιδιά τους από την κοροϊδία των πρασινομπλέ.
Και πιστεύω ότι σήμερα το αποτέλεσμα της κάλπης θα κλείσει πολλά στόματα, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
120ie87 (06-05-12)
Εγω δεν βλεπω καμια λυση στον οριζοντα..Παλι οι ιδιοι θα βγουν,με λιγοτερα ποσοστα ομως..
Να δω σε λιγα χρονια που η νεολαια θα φυγει τι θα κανουν τα γεροντια και τα κομματοσκυλα.Καθηστε να σας κοβουν τους μισθους και τις συνταξεις και μετα να κατηγορατε τους αλλους που εφυγαν απο την ελλαδα
-------------------
120ie87 (06-05-12)
Με αίσθημα ευθύνης, καθαρή συνείδηση και αποφασισμένος πάω να εκτελέσω το διαίωμά μου, αυτό της εκλογής του εκπροσώπου μου στην διακυβέρνηση της χώρας.
Πάω να δώσω την εντολή μου.
Βλέποντας απο το πρωί δηλώσεις, συνεντεύξεις και απόψεις στην τηλεόραση, είμαι σίγουρος ότι κάνω τη σωστή κίνηση.
S8N (06-05-12)
Και εμείς για σένα Πρόεδρε
Sent from my iPhone using Tapatalk
S8N (06-05-12)
ηταν η πρωτη φορα που πηγα κ ψηφισα συνηδητα.κ ελπιζω τα δυο κομματα που μας κλεψαν την ζωη μας να πανε στον αγυριστο κ οι υπολοιποι που καταρτιζαν τουσ 300.ολοι τους.
120ie87 (06-05-12), bill_m3 (06-05-12), Kostas_1 (06-05-12), Panos 316T (06-05-12), Skyline_IS (06-05-12), Thomelef (06-05-12)