ΝΑΙ
ΟΧΙ
Δεν απαντώ
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Κανένα κόμμα δεν μας αντιπροσωπεύει 100%. Όμως με την αποχή χαρίζουμε δύναμη στα κομματόσκυλα της ΝΔ+ΠΑΣΟΚ, τα οποία από την επομένη των εκλογών θα μας διαλύσουν με μια φοροεπιδρομή άνευ προηγουμένου.
Αν δεν μας αντιπροσωπεύει κάποιο κόμμα, τότε μπορούμε να ψηφίσουμε με τέτοιο τρόπο που να βάζουμε ένα εμπόδιο στο ξεπούλημα της χώρας μας.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ:
...ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ (ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ...) . ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙ ΔΕΗ ΜΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ - ΕΦΟΡΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ 5.000 ΕΥΡΩ - ΦΟΡΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ - ΤΕΛΗ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ 500 ΕΥΡΩ - ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ - ΦΟΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΟΥ 20%
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ: "ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ" ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
Με το καλό αγαπητοί φίλοι...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 06-05-12 στις 00:41
Συνονόματε όλα αυτά είναι χιλιοειπωμένα.
Αν εσύ αισθάνεσαι ότι πρέπει να ψηφίσεις ΝΔ γιατί το ΚΚΕ κλείνει τα λιμάνια και γιατί ο Πακιστανός κρατάει σημαία ΠΑΣΟΚ (τη στιγμή που ο Έλληνας που κρατάει σημαία ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να θεωρείται 100 φορές πιο κατάπτυστος) είναι δικαίωμά σου.
Σε λίγο όμως σαν τους Πακιστανούς θα είμαστε εμείς σε μια ξένη χώρα και τα λιμάνια δεν θα μας απασχολούν γιατί δεν θα έχουμε ούτε για εισιτήριο να πάρουμε τον ηλεκτρικό να κατέβουμε μέχρι τον Πειραιά.
Κι όλα αυτά λόγω των μνημονίων, του Αντωνάκη, του ΓΑΠ, του Κωστή, του Κινέζου, του Ανδρέα και όλου του συναφιού τους.
Κατά τ'άλλα, αυτοί θα μας σώσουν τώρα.
Η κατάσταση της χώρας είναι δεινή και πιθανόν να έχεις δίκιο ότι όλα αυτά θα συμβούν, αν και αυτά περί χρεοκοπίας και "θα πεινάσουμε αν δεν πάρουμε τη δόση" είναι παραμύθια της χαλιμάς και τα έχουμε πει επανειλημμένα.
Ακόμα και τα ελλείμματα που έφεραν εδώ την Τρόικα κι αυτά ένα ψέμα ήταν και το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες.
Το πράγμα είναι πολύ πιο βαθύ , απλά η Ελλάδα είναι ο αδύναμος κρίκος και από εκεί ξεκινούν. Είμαστε όμως απλά η αρχή.
Ό,τι και να συμβεί όμως, τη συγκατάθεσή μου ΔΕΝ θα την πάρουν, ούτε θα με φοβίσουν, ούτε θα με κάνουν να αποδεχτώ την κοροϊδία τους ψηφίζοντάς τους μάλιστα.
Θα είμαι πάντα εχθρός τους και θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου να καταρρεύσουν και να πληρώσουν για όσα έχουν κάνει στην πατρίδα.
Κι αυτό θα κάνω αύριο.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
120ie87 (06-05-12)
κουβεντα να γινεται.
ψαχνω να βρω τροπους ανατροπης.
αλλα παλι με μαλοξ και κλαμα μας βλεπω......και ο μπ@τσος το βιολι του!!!
το μπ@τσος γιατι το βγαζει με αστερακια?
μπατσός
τι να πω με δουλευει το συστημα....στο προιγουμενο ποστ μου το εβγαλε με αστερακια!!!!
Κάνε ό,τι νομίζεις. Η απόφαση του καθενός είναι σεβαστή, όπως και το αποτέλεσμα των εκλογών. Είπα ότι ψηφίζω με μισή καρδιά, όχι με την τσέπη μου. Δεν απολογούμαι για την επιλογή μου, ούτε δέχομαι χαρακτηρισμούς τύπου 'κομματόσκυλο' ή 'προδότης'.
dark knight (06-05-12), Nino (06-05-12), Thomelef (06-05-12)