Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ?

Ψήφισαν
64. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ΝΑΙ

5 7,81%
  • ΟΧΙ

58 90,63%
  • Δεν απαντώ

1 1,56%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 130

Θέμα: ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω παντως ελπιζω να αλλαξει κατι.

συμφερον δεν ειχα ποτε απο τα υπαρχοντα κομματα (ειμαι και αρκετα μικρος) οποτε φετος αποφασισα να ψηφισω ατομα που δεν ηταν ποτε στη βουλη.

Ειμαι της αποψης πως τα ιδια ατομα, με τις ιδιες νοοτροπιες (αφηστε τι λενε εκτος) δεν θα αλλαξουν την ελλαδα και τους μηχανισμους τους. Το πασοκ και η νδ κανουν αγωνα για να κρατησουν το πελατειακο συστημα τους.

Αν καποιος λογιστης δεν φτιαξει σωστα τα λογιστικα σας θα τον αλλαξετε. Τον πολιτικο γιατι οχι??

Ετσι λοιπον κι υποστηριζω να μπουν νεα προσωπα, βρηκα εναν που τον θεωρω σωστο και θα τον ψηφισω. Δεν τον λεω γιατι θα με κατηγορησετε για διαφημιση τζιμερος λεγεται

Ειναι πολυ τραγικο επισης να δειτε τι ταζουν πασοκ-νδ με τις διαφημισεις. Δε στεκουν αυτα τα πραγματα. Αποδεικνυουν ομως οτι μεγαλο κομματι του λαου δε σκεφτεται με το να πιστευει τα λεγομενα των διαφημισεων... Και φυσικα ειναι κι αυτοι που εχουν αμεσο συμφερον απο πασοκ νδ οποτε θα τους ψηφισουν.

πολλα ειπα , μπορω να πω κι αλλα , αλλα μετα θα κανουμε καθαρα πολιτικη συζητηση και θα ξεφυγουμε
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimzan : 05-05-12 στις 20:39

2. The Following 3 Users Say Thank You to Dimzan For This Useful Post:

Kostas_1 (05-05-12), nikos1400 (05-05-12), Panos 316T (06-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP