Μου αρέσει που έπρεπε να απαντήσουμε με ένα ναι η ένα όχι τόσο απλά..
Υγ αύριο θα δουν πράματα και θαματα τα ματακια μας, ως τώρα μόνο τον ύπνο τους έχασαν, αύριο ποιος ξέρει;
ΝΑΙ
ΟΧΙ
Δεν απαντώ
Μου αρέσει που έπρεπε να απαντήσουμε με ένα ναι η ένα όχι τόσο απλά..
Υγ αύριο θα δουν πράματα και θαματα τα ματακια μας, ως τώρα μόνο τον ύπνο τους έχασαν, αύριο ποιος ξέρει;
Kostas_1 (05-05-12)
Ερώτηση : Υπάρχει περίπτωση νοθείας (κάποιος που να ξέρει μερικά πράγματα παραπάνω.....) ??????????????????
Γιατί με ένα πρόχειρο γκάλοπ που έχω κάνει προσωπικά σε δουλειά - μαγαζί και φίλους η νδ και πασοκ το να πάρουν και οι δύο μαζί πάνω από 30% θα είναι θαύμα!!!
Panos 316T (06-05-12)
όταν είμουν φαντάρος, πηγαίναμε με τα στάγιερ και μαζεύαμε πομάκους απο τους τουρκομαχαλάδες του διδυμοτείχου, για να πάνε να ψηφίσουν. αφού ψήφιζαν, τους πηγαίναμε στον λέσχη αξιωματικών για να φάνε, και μετά πάλι πίσω.
στο δικό μου όχημα έτυχε να δώ τα ίδια άτομα δύο και τρείς φορές.
δεν ξέρω αν αυτό θεωρείτε νοθεία, αλλά είναι γεγονός και το είδα με τα μάτια μου...
sympether with chiefτης
Φέτος δεν υπάρχουν exit polls,
δεν θεσπίστηκε υπηρεσιακή κυβέρνηση και
έχει αλλάξει το λογισμικό της singular logic που θα αναρτήσει τα αποτελέσματα των εκλογών.
Δεν χρειάζεται εκτεταμένη νοθεία (η οποία εύκολα θα γινόταν αντιληπτή), ακόμα και ένα 2-3% υπέρ των 2 πρώτων συνολικά είναι ικανό να αλλάξει πολλά.
Μακάρι όλα αυτά να μείνουν στη θεωρία βέβαια, αλλά, με όσα έχουν γίνει τα τελευταία 3 χρόνια, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
bill_m3 (05-05-12), gant (05-05-12), katsaraios (05-05-12), Nino (05-05-12), Panos 316T (06-05-12), stefm5 (05-05-12), Thomelef (05-05-12)
όχι κι από μένα
πάντως αύριο δε θα εκφράσω οργή...ψηφίζω κάποιους που με κέρδισαν
ευτυχώς η περίοδος που διανύουμε είναι έντονα πολιτικοποιημένη λόγω κρισιμότητας και όλοι οι πολιτικοί σχηματισμοί αναγκάστηκαν να 'ξεγυμνωθούν'...άρα ξέρουμε τι ψηφίζουμε χωρίς δικαιολογίες