Πλαν Β
Μπές στο forum naftilia.gr
Κανε έγγραφη και ανοιξε νήμα με το θέμα σου
Gourmet
Ptboul (03-05-12)
Lambros46 (03-05-12)
Αυτή τη δουλειά την κάνει αρχικαπετάνιος με λογιστή και μπρόκερ, ανάλογα με το βαπόρι, τις μηχανές του, το κόστος του καυσίμου, τον καιρό, ακόμα και τις πιθανές εναλλακτικές που μπορεί να κάνει το βαπόρι αν βρει καιρό ή αν χρειαστεί plan B.
Απο τη δική μου θέση, του οικονομικού management ενός τέτοιου σχεδιασμού, να πα να πεις του χατζημαλάκα που έβαλε τέτοια εργασία, ότι πρέπει να ΄σαι πολύ λέρα για να κυβερνάς γαλέρα, και πως ή δεν ξέρει τι του γίνεται και δεν έχει ασχοληθεί ποτέ στην ελεύθερη αγορά με τη δουλειά που σας διδάσκει να κάνετε, ή ότι είναι εντελώς παρμένος απο φλάτζες και χτυπάνε τα κομβία απο την έλλειψη λίπανσης.
Αυτά.
Οτι μπορώ θα βοηθήσω αν βγάλετε μια άκρη σχετικά με το δικό μου κομμάτι.
Θα σε ενημερώσω.... κουμπάρος μου είναι operator σε ναυτιλιακή , αν δώσει το οκ , σου στέλνω πμ το τηλ/νό του
τούρμπο και πράσινα άλογα
τι σχολη εισαι???
αν εισαι σε πανεπιστημιο πηγαινε στον προεδρο της Δαπ και πες του οτι μου ειπε ο Σπαρας ο νεκροθαυτης να μου ετοιμασεις αυτην εδω την εργασια και δωστου τις σημειωσεις, σε 3 μερες....
υ.γο m-power τα εκανε αυτα σε 4 ωρες θεωρητικα δλδ ασκηση αλλα παιρνει 25 ευρο την ωρα!
ναι ρε συ απλα θα πρεπει να βγαινεις για καφε καθε βδομαδα με αυτην που θα σου αρεσει και με αλλους 15 λιγουρες πρωτοεξαμηνητες!μετα θα γινεις γ' βοηθος αφισσοκολλητη μετα απο 2 χρονια που θα τους εχεις υπνοτησει με τους λογους σου, θα σε κανουν αναπληρωματικο γραμματεα, εκει επειδη δεν σου αρεσουν και τπτ της προκοπης θα μπορεσεις να την κουτουπωσεις!
υ.γ Για τον m-power_01 δεν κανω πλακα, αλλα επειδη εχει πολυ δουλεια παιρνει πολλα!
αυτα που ζητας Λαμπρο τα ξερει, στο πανεπιστημιο!
BILL007 (03-05-12), oldcarskickass (03-05-12)
BILL007 (03-05-12)
Προσεχε Προεδρε τι λες, μπορει να μαζευτουνε εκει (οπου καταληξεις δλδ στο να πας) ολοι οι ... οπισθογεμεις
Stamatis (03-05-12)