Ο καθηγητής γενικά είναι αλλού Σταμάτη...Φαντάσου του έστειλα email για διευκρινήσεις για την εργασία, και κοίτα τί μου απάντησε : "Κοίτα πάλι το θέμα της εργασίας.". Πές μου τώρα τί να του απαντήσω αυτού του ανθρώπου.Λες βρε χατζηπαπ@ρα να μην το έχω δεί το θέμα και να σου στέλνω για χαβαλέ???
Για 1 ψήφο είναι ικανός μέχρι να κάτσει να τον φιστικώσεις κιόλας.Ειδικά τώρα που τα μικρά έχουν ψιλοξυπνήσει και δεν ψαρώνουν εύκολα.
Προσεχε Προεδρε τι λες, μπορει να μαζευτουνε εκει (οπου καταληξεις δλδ στο να πας) ολοι οι ... οπισθογεμεις
Stamatis (03-05-12)

και στην ΑΡΕΝ, θα συναντησεις ιδεολογους που εχουν πεθανει στην δουλεια απ τα 7 τους, φτιαξε μια περουκα με τζιβα μαλλι, φορα παντελονι πλεκτο, μπλουζα μπομπ μαρλει και κασκολ παλαιστινιακο!
βαλε διπλο προφυλακτηρα μην κολλησεις τπτ και παρε και ενα μανταλακι για την μυτη για να αντεξεις την βρωμα!
Ναι Προεδρε, βγαλε και καμια φωτο![]()

ναυτιλιακά Πειραιά είσαι; Εγω πέρασα ναυπηγους ΕΜΠ αλλα δεν την μπορώ την θάλασσα ζαλιζομουν και ήρθα στο τει!

πρόσεχε εκει γιατί εκει είναι η δικιά μου σε άλλη σχολη μην έχουμε κανα θεματακι γιατί έχω πολυ βαρυ χέρι, και είμαι και πολυ μάγκας να ουμ!! Χαχα στείλε ένα πμ ρε λαμπρο στον Mpower-01
hades7 (03-05-12)