Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1409

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...5 (μ.μ. 2)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι γενικώς θα κλάψουμε, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών.
    έχει πλάκα ο μπένι πάντως που μιλάει για φορολογική σταθερότητα, και δίκαιο φορολογικό σύστημα. ποιός???ο άνθρωπος που έχει επιβάλει μέχρι τώρα τα κέρατα του, και απείλησε τους άνεργους ότι θα τους βυθίσει στο σκοτάδι.
    πραγματικά έχει πολύ πλάκα...
    μα πιο πολύ πλάκα έχει ο αντωνάκης, που έτσι και βγεί θα μας δώσει την χαριστική βολή. χαχαχαχαχα!!!
    θα κλάψει μέχρι και το παρδαλό κατσίκι!!!
    η χαλυβουργική τι λέει???πέτυχαν τα αιτήματα τους???ε ρε ψηφαλάκια που μαζεύει στα απεργειακά ερημωμένα εργοστάσια η άλλη όψη του νομίσματος...ήθελα να'ξερα αν το ρεύμα και το γάλα τους το πληρώνει η απεργεία όλους αυτούς, που τυπικά δεν είναι καν απολυμένοι, αλλά συνεχίζουν να βρίσκονται στα καταστατικά της επιχείρησης, και ο ιδιοκτήτης είναι υποχρεωμένος να πληρώνει και τα ένσημα.
    αυτο δεν είναι για την χαλυβουργική συγκεκριμένα μιάς και δεν ξέρω τι καθεστώς επικρατεί πλέον εκεί, αλλά για πολές άλλες επιχειρήσεις που έχουν πέσει στην ίδια λούμπα, και τα αφεντικά μαζεύουν απ'τα σκουπίδια πλέον και τους κυνηγάνε θεοί και δαίμονες επειδή θέλησαν να μικραίνουν τα ωράρια, μπάς και βγούνε τα καράβια.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

BILL007 (02-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP