Το ειχα ξαναβαλει σε αντιστοιχο θρεντ ..
ειναι ερασιτεχνικο βιντεο που "πιανει" την μοιραια εξοδο...
Ακομα θυμαμαι το ελικοπτερο και την ελπιδα -σχεδον σιγουρια ,αφελεια, οπως θελετε πειτε το οτι θα γλυτωνε ...
Το ειχα ξαναβαλει σε αντιστοιχο θρεντ ..
ειναι ερασιτεχνικο βιντεο που "πιανει" την μοιραια εξοδο...
Ακομα θυμαμαι το ελικοπτερο και την ελπιδα -σχεδον σιγουρια ,αφελεια, οπως θελετε πειτε το οτι θα γλυτωνε ...
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
ποιο ειναι Σωκρατη αυτο που ειναι 3 ωρες ??
αυτο του 2010 ειναι 1 ωρα και 41 λεπτα, και το αλλο του bbc του '95 (λαθος εγραψα '97 παραπανω) λεει 49 λεπτα.
υπαρχει καποιο αλλο ?
τωρα ειδα και ενα αλλο του '98 "A Star Named Ayrton Senna" με 7.9 βαθμολογια imdb 112 λεπτα https://www.imdb.com/title/tt0825677/?ref_=fn_al_tt_3
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
εγω εχω ενα με τον τιτλο ''Senna''..κοντα 2 ωρες..απλα καταπληκτικο..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
giannis_compact (10-12-12)
nikos1400 (10-12-12)
https://www.imdb.com/title/tt1424432/
αυτο εχω εγω.
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
StratosZ4 (11-12-12)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
pilot (11-12-12)
νομίζω ότι υπάρχουν άλλα δύο θρεντ με τον θρύλο...δεν τα μαζεύουμε όλα εκεί???
sympether with chiefτης
Επίσης τραγικό είναι ότι ο Σένα κοιτάει στον καθρέπτη λίγο πριν το τέλος... πχ σε αυτό το βιντεάκι παρατηρείστε στο 0:50-0:52 τον καθρέπτη απο το μονοθέσιο...
Ενα μεγάλο αστέρι έσβησε και ένα μεγάλο αστέρι ονόματει Μιχάλης μόλις ξεκίναγε την πορεία του...
aristent (02-05-12)
Aθανατος.
Το 2006 επισκέφτηκα την Imola σε gp. Ηθελα να δωσω το δικο μου φορο τιμης στο καλυτερο οδηγο ολων των εποχων. Περπατωντας πολυ κοντα στο πρωτο σικειν , πρώην tamburelo, πραγματικα ανατρίχιασα....βρισκομουν πολυ κοντα στο μερος που γραφτηκε η Ιστορια...
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
να μην ξεχναμε και τι εκανε ο Θεος εδω..