κλαπετο.
κλαπετο.
στο μπλε το εχω...και παντα στο αυτοματο...
Μη τα συζητας αδερφε...
φιλε μου το είχα πάθει και εγώ ακριβώς το ίδιο... Βαλβίδες καλοριφέρ είναι κατά 99.99% και ετοιμάσου για γερο ξύλωμα της τάξης των 200 euro...αν στο κάνει παντού
το κλαπέτο τι part number έχει?που βρίσκεται?![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 01-05-12 στις 10:56
Tsakirakos (01-05-12)
με 200¤ θα στρωσει δηλαδη? μην τα αλλαξω και τελικα ειναι αλλου η βλαβη...
Μη τα συζητας αδερφε...
φιλε μου(με τελείως φιλική διάθεση είναι αυτά που σου γράφω) διάγνωση πίσω από την οθόνη του υπολογιστή δεν γίνεται.
Σχολιάζουμε για να πάρουμε μια ιδέα του τι να περιμένουμε.
Ούτε μηχανικοί είμαστε, ούτε θα τους αντικαταστήσουμε γιατί αυτή δεν είναι η δουλειά μας (τουλάχιστον όχι δικιά μου)
Y.Γ άλλωστε γίαυτό σου έγραψα και το 99.99 (μένει και το 0.01)![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 01-05-12 στις 10:55
δεν παρεξηγώ, ούτε εγώ είμαι τέτοιος τύπος,γι'αυτό σου έγραψα ότι τα λέω σε εντελώς φιλικό τόνο
Κοίτα δεν γνωρίζω αν μέσω του διαγνωστικου μπορεί να γίνει κάτι,πάντως αν στο συνεργείο υπάρχει πχ και ένα άλλο αμάξι σαν το δικό σου,είναι εύκολο να πάρει από αυτό τις βαλβίδες για λίγο και να τις δοκιμάσει στο δικό σου. Εγώ τουλάχιστον έτσι θα έκανα,γιατί ούτε σαν επαγγελματίας είναι εύκολο να stockαρεις τόσο ακριβό ανταλλακτικό,ειδικά αυτό τον καιρό,ούτε σαν ιδιώτης να πληρώνεις για μια δοκιμη.
Y.Γ Στην περίπτωση μου τότε ομολογώ ότι εμπιστεύτηκα τυφλά τον μηχανικό μου (όπως κάνω όλα αυτά τα χρονια) και ευτυχώς με δικαίωσε για ακόμα μια φοραThank you Andreas...
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 01-05-12 στις 11:21
Tsakirakos (01-05-12)
Ρε Βασίλη, ρώτησε τον πρόεδρο, αλλα νομίζω (δεν είμαι σίγουρος) οτι θα πεί, πως είναι...... το κλαπέτο !!![]()