Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 53

Θέμα: [E46] πρόβλημα clima

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Ξάνθη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα. Στο 46αρι μου πολυ συχνα με κλιμα για κρυο, ολοι οι αεραγωγοι βγαζουν κρυο εκτος απο αυτον που εναι για το παρμπριζ απο τη μερια του οδηγου(πανω απο το τιμονι) και πεταει καυτο αερα στο προσωπο μου. Τι ειναι τουτο; Φρεον εχω συμπληρωσει...φιλτρο καμπινας εχω καινουριο...
    Μη τα συζητας αδερφε...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsakirakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να μην ανοιγω αλλο θεμα. Στο 46αρι μου πολυ συχνα με κλιμα για κρυο, ολοι οι αεραγωγοι βγαζουν κρυο εκτος απο αυτον που εναι για το παρμπριζ απο τη μερια του οδηγου(πανω απο το τιμονι) και πεταει καυτο αερα στο προσωπο μου. Τι ειναι τουτο; Φρεον εχω συμπληρωσει...φιλτρο καμπινας εχω καινουριο...
    Εχεις ρυθμισει σωστα τη μεγαλη ροδελα αναμεσα στους μεσαιους αεραγωγους ή την εχεις στο κοκκινο?

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsakirakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ξερω τι ειναι αλλα μαλλον δεν θελεις να μαθεις.... στο κανει και στο auto και στο manual?

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP