Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1470

Θέμα: Απορίες Μ3 Ε46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Stradale Guest

Προεπιλογή

Όχι ρε παιδιά 1000 τα 100 δεν πληρώνω.η οδηγία της BMW λέει ότι πέρα απο τον αριθμό πλαισίου μπορεί να γίνει και στα υπόλοιπα "if necessary"

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stradale Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι ρε παιδιά 1000 τα 100 δεν πληρώνω.η οδηγία της BMW λέει ότι πέρα απο τον αριθμό πλαισίου μπορεί να γίνει και στα υπόλοιπα "if necessary"
    αυτό λέω φίλος..το "if necessary" τι είναι για την αντιπροσωπεία πιστεύεις? οι ημερομηνιες παραγωγής που είχαν πρόβλημα..

εφόσον εσύ απο οτι λες δεν είναι μέσα στις ημερομηνίες πως νομίζεις οτι μπορεί να στο κάνει τζάμπα? αυτοί βλέπουν τις ημερομηνίες και σου λέει κατευθείαν αν είναι μέσα σε αυτές της ανάκλησης και αν έχει γίνει παρόλα αυτά απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη κλπ.. και αν δεν έχει γίνει τότε και μόνο πιστεύω οτι θα στο βάλουν στην ράμπα.. Γιαυτο λέω εάν είναι 2005 όπως λες εγω νομίζω δεν υπάρχει περίπτωση να στο κάνουν τζάμπα..

πήγες σε επίσημο το έλεγξες και σου είπε οτι στο κάνουν τζάμπα ή έτσι υπολογίζεις απο μόνος σου?

3. The Following 2 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

alexk (26-04-12), BILL007 (26-04-12)

Stradale Guest

Προεπιλογή

Κάτσε να στο διηγηθώ από την αρχή να μην γίνουν παρεξηγήσεις.

Πήγα αντιπροσωπία να πάρω λάδια και λέω ας ρωτήσω και για την ανάκληση.Μου λέει δώσε μου το κλειδί ή τον αριθμό πλαισίου.Του δίνω το κλειδί και το βάζει σε μια βάση σαν να βγήκε από το star treck και μου λέει με βάση πλαισίου δεν προβλέπεται αλλά θα μου έρθεις την Δευτέρα στις 8 να δούμε το αμάξι και χρειάζεται θα σου την περάσουμε και εσένα.Ολα αυτά ΔΩΡΕΆΝ.GRATIS που λένε και εδώ

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP