Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο ΔημήτρηςΜ3 εεεε εεεεε???? μηπως και πρασινες γρίλιες? το'χεσες ρε μλκ...βάλε και πράσινη ηλιοροφή. τι θα γίνεις, ο σοφέρ του βένι???
sympether with chiefτης _________________________________________________ ///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
Αρχικό μήνυμα απο ΔημήτρηςΜ3 μετα απο μερικες δοκιμουλες ,δεν εχουμε κανενα προβλημα.... αυτες τις μερες θα γινουν οι βασεις για τις δαγκανες ο δισκος αν και 360 μου φενετε μικρος! αλλα τι να κανουμε... το χρωμα τελικα πρασινο lambo!!!! Οι δίσκοι απο Μ3 Ε9x να υποθέσω... Υ.Γ. :Βάλε τις φωτό στο θέμα με το project...
Σοβαρεψου ρε οχι πρασινες.
Αρχικό μήνυμα απο mark e92 καλα AUDI φρενα;;;;; Οι δαγκανες είναι brembo αλλα τα φορούσε R8 !! No problem with me
Αρχικό μήνυμα απο Thomelef το'χεσες ρε μλκ...βάλε και πράσινη ηλιοροφή. τι θα γίνεις, ο σοφέρ του βένι??? Θωμά αφού ξέρεις ρε μετα θα αρχίσουν Να τα κάνουν πράσινα οπότε είμαι ο πρώτος ! Εχεχ εχχεχε ρε μόνο οι δαγκανες θα είναι τιποτα άλλο !
Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Οι δίσκοι απο Μ3 Ε9x να υποθέσω... Υ.Γ. :Βάλε τις φωτό στο θέμα με το project... Yeap!
Αρχικό μήνυμα απο ΔημήτρηςΜ3 Θωμά αφού ξέρεις ρε μετα θα αρχίσουν Να τα κάνουν πράσινα οπότε είμαι ο πρώτος ! Εχεχ εχχεχε ρε μόνο οι δαγκανες θα είναι τιποτα άλλο ! ε ναι ρε φίλε...αν έκανες πάλι και τις καμπάνες στο ίδιο χρώμα, θα ερχόμουν νάουσα, και θα σου ξωγράφιζα ροζ καρδούλες με σπρέυ...
Εγώ λέω σκούρο γκρι ή μαύρο.
www.clubcsl.com
Δε μου αρέσει το σκούρο Αλεξ Κάτι να κάνει μπαμ στα φρένα θέλω !
Γνωρίζει κάποιος να μου πει που θα βρω Αλουμίνιο αεροπορίας το λέω λέω καλα;;
Κανονισμός του Φόρουμ