Αρχικό μήνυμα απο
Thomelef
γιάννη μου, είναι πολύ εύκολα να φωνάζεις και να λές ότι είσαι κατά όλων όσων θέλει να περνάει μια κυβέρνηση που έχει 155 έδρες μέσα στην βουλή, μαζεύοντας την ευνοια του κόσμου...
όλο αυτό που είδαμε τα τελευταία τρία χρόνια, ήταν ένα τεράστιο φιάσκο...υπο το πέπλο προστασίας την μειοψηφίας εδρών, όλοι μα όλοι μπορούν να λένε ότι θέλουν, μιάς και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο...
και ποιός μας λεει ότι και ο τσίπρας ή ο οποιοσδήποτε άλλος δεν θα έκανε το ίδιο με τον σαμαρά πχ.
εγώ ξέρω, ότι μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν, και όλα αυτά που ακούγονται είναι μαλακίες...η χώρα έχει τεράστια έξοδα, και έσοδα μηδεν. δεν υπάρχουν και πολά πράγματα που πρέπει να γίνουν για να ξεκινήσει να μπαίνει το πράγμα στην θέση του...
μείωση εξόδων λοιπόν, πράγμα το οποίο ΔΕΝ γίνεται.
απο εκεί και πέρα, τι συζητάμε???
ειλικρινά, αν υπήρχε έστω και ένας πολιτικός που να έβγαινε και να έλεγε ότι οι μισθοί των βουλευτών θα πάνε μικτά στα 1000 ευρώ, όπως και των υπόλοιπων ελλήνω, χωρίς μπόνους, χωρίς - χωρίς - χωρίς, θα τον ψήφιζα με κλειστά τα μάτια.
επειδή όμως κανένας δεν το λέει, εκεί για μένα σταματάει η κουβέντα.
ναι...κάτι θα ψηφίσω, αλλά για μένα το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, και είμαι πεπεισμένος ότι η ζωή μου δεν θ'αλλάξει προς το καλύτερο, όπως και και πολλών άλλων ελλήνων.
αντίθετα, οι πολιτικοί μας, θα συνεχίζουν να κάνουν λεζάντα, λέγοντας ένα κάρο μαλακίες όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια...
εδώ θα είμαστε, θα κάνουμε και το χρόνου την ίδια κουβέντα, φυσικά με όσους θα έχουν ακόμα λεφτά για πληρώνουν το ίντερνετ τους.