Εχει φαει κοσμος και κοσμακης το κεφαλι του με αυτα τα Μ3 καθε γενιας.
Προσφατα σταματησα σε μνημα επι της Σουνιου που ειχε βουτηξει στον γκρεμο και στην θαλασσα γνωστος-γνωστου με Μ3 Ε46 (το ενα απο τα 2 που ντριφταρανε στο XL),οχι με τον τοτε ιδιοκτητη με το παιδι που το πηρε μετα.
Θελουνε προσοχη και το μυαλο μεσα στο κεφαλι.
insane in the ///Midbrain
Vasilis M3 (10-06-13)
Ναι μάλλον το αφήνω όπως είναι!
Αν τελικά το κάνω ανταλλαγή με οτιδήποτε το γυρνάω στοκ, δίνω την εισαγωγή σε κανένα φίλο και όλα καλά!
Παντως εχει θεματακι. Καποια κομπιασματα - μπερδεματα στις χαμηλες, ειναι φυσιολογικα με την εισαγωγη και αναλογος το μειγμα που θα παρει εκεινη τη στιγμη ο κινητηρας.
Το πεσιμο των στροφων ομως το ειδα και εγω οταν πηγα στον καζακσταν που το εβγαλε εξω για να βαλουμε λιγο το δικο μου. Με το που φρεναρησε 2-3 φορες, ηταν ενα τσακ πριν σβησει το αμαξι.
Εγω πιστευω οτι κατι τρεχει με το προγραμμα και το λεγομενο ανταπτ του κινητηρα μετα απο καποια χιλιομετρα.
Αν δεν εχει γινει αλλαγη στις σταθερες του προγραμματος, αυτο οσο περναει ο καιρος αλλαζει δεδομενα. Θυμαμαι με ξεκουμπωμενο το φιλτροκουτι στο δικο μου μια φορα, μολις πατουσες φρενο εκανε το ιδιο πραγμα που κανει και το βαγγελη, μεχρι που μια φορα εσβησε κιολα.
Ποτενσιομετρα δεν νομιζω να ειναι, θα ειχε φανει αλωστε εστω και σαν περιοδικη βλαβη στη διαγνωση και θα ειχε και ΕΜΛ στο καντραν.
Εγω αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι, αν το αμαξι το εκανε παντα αυτο, η ξαφνικα εδω και λιγο καιρο...
sympether with chiefτης
Ο Χρήστος λέει ότι τα ποτενσιόμετρα ήταν ΟΚ.
Άρα πάω μία βόλτα από Νεάπολη... για να ξεχαρμανιάσω... και βουρ για καφέ!
pilot (10-06-13)
Aυτό με το φρενάρισμα που πάει να σβήσει το έχω ξανασυναντήσει σε Μ3...
Είχε θέμα το servo-υποπίεση του φρένου!!!
Συγκεκριμενα στο δικο μου, ηταν από το ανοιχτο φιλτροκουτι.
Μολις το κλεισαμε κανονικα και το κουμπωσαμε, ολα οκ.
sympether with chiefτης