...αμα παρω την νεα Μ5 F10 θα παρω αυτο για το χερι:
https://www.ebay.com/itm/NEW-All-New...item3a736c1ebf
...αμα παρω την νεα Μ5 F10 θα παρω αυτο για το χερι:
https://www.ebay.com/itm/NEW-All-New...item3a736c1ebf
Τι να δουλευουμε Γιαννη,εκεινος που εχει αναλαβει το προτζεκτ εχει μουρλαθει στα χιλιομετρα,μια στην Χαλκιδα για ουζο,μια στην Πατρα για καφε,μεσα σε 3 εβδομαδες εχει κανει οσα χλμ εχω κανει εγω απο τοτε που το πηρα......,που να βρεθει χρονος για πανελληνια.........,μας βλεπω στον ταμ-ταμ να την κανουμε........![]()
Η πανελλήνια "ψήνεται"! Μην μου ανησυχείτε!
σε 2 μέρες θα είναι στα χέρια μου...48άρα κορώνα, πολύ ωραίο design, καουτσούκ λουράκι, μαυρίλα τρελή...
φτηνό, και ότι πρέπει για καθημερινό!!!
υγ. γιώργη...δεν σου είπα, γιατί είπα ότι καλύτερα θα ήταν να το δείς ζωντανό, και μετά να αποφασίσεις ρε...θα σου πώ απο κοντά λεπτομέρειες μόλις παραλάβω!!!
sympether with chiefτης
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
Λοιπον διαβαστε και απο κει και επειτα καντε οτι κατεβαζει η γκλαβα του καθενος
Οταν εχουμε ενα ρολοι που ο κατασκευαστης εχει(σκοπιμως) βαλει μπρασελε που θυληκωνει με σιγκεκριμενο τελειωμα στην κασα και παθει για τον οποιοδηποτε λογο κατι την κατσαμε.εκει η μοναδικη λυση ειναι να αναζητησουμε προιδιοκτητο μπρασελε απο αγγελιες αρκει να μην ειναι σπανιο μοντελο.αν το τελειωμα ειναι συμβατικο πανο στην κασα βαζουμε αφτερ μαρκετ μπρασελε απο το εμποριο που με 50-70 ευρω βαζεις οτι καλυτερο απο εμφανιση και υλικο που κυκλοφορει στον ΠΛΑΝΗΤΗ απλα δεν γραφει πανω του την ρημαδιμαρκα της εταιριας του ρολογιου.αν εχει λουρακι με τα ιδια η και λιγοτερα χρηματα αγοραζουμε ενα λουρακι μαρκας Hirsch που εχει μεχρι και πουτ..δερμα, οτι καλυτερο υπαρχει.βγαζουμε την μπουκλα(αν εχει το δικο μας) την βαζουμε στο αλλο και τελος.προυποθεση το λουρι του ρολογιου να εχει συμβατικο τελειωμα πανω στην κασα του ρολογιου αν δεν εχει κρεμεστε απο τα χιδια του αντιπροσωπου.αυτα
αντε γεια...
aristent (23-04-12), Kostas_1 (23-04-12), Nino (23-04-12), Panos 316T (23-04-12), Ptboul (23-04-12)
Αυτο ακριβως. τελος
hades7 (23-04-12)
ιμιτασιόν μπρασελέδες έχω βρεί πολούς...απλά δεν θέλω με την καμμία να βάλω τέτοιο πράγμα στο ρολόι μου.
sympether with chiefτης