Σελίδα 21 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 11192021222331 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 201 έως 210 από 364

Θέμα: [E36] 328 drift project

Περιοχή
    Καλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λεω να μην ερθω Καλαματα γιατι σε βλεπω στην τραπεζα για τουρμπο-δανειο μετα!!!
    Δεν θελω πισωγυρισματα τωρα!!! Ειπαμε το στρωσιμο θα γινει εδω!! Οσο για το δικο μου......

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

άντε επιτέλους ρε ΜΙΚΕ...το παρακολουθώ εδώ και τόσο καιρό το θρεντ, και περιμένω πότε θα βγεί στο δρόμο για να μας πείς εντυπώσεις...
    εύχομαι καλό στρώσιμο, και μετά πολύ λιώσιμο!!!
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

3. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Stunt Mike (13-04-12)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπον μεχρι σημερα εχω συμπληρωσει τα πρωτα 200χλμ,ειμαι στο 10% του στρωσιματος δλδ.Μεχρι τωρα κυκλοφορω με ξεταπωτη τουρμπινα χωρις μανιταρι μπροστα,χωρις δοχειο αναθυμιασεων και χωρις οργανακια εποπτειας...Ολα αυτα εχουν κανονιστει να μπουν αυριο.Επισης παρολο που δεν εχω βαλει βαλβιδα ρελαντι προς το παρον,τ'αμαξι κρατα πολυ σταθερο ρελαντι κοντα στις 800σαλ,με μονη δυσκολια να παρει μπρος κρυο χωρις να δωσεις γκαζι.
    Εντυπωσεις???Το μοτερ συμπεριφερεται σαν να γεννηθηκε με τουρμπο!Κανενα κομπιασμα στην εναλλαγη υποπιεσης-υπερπιεσης,τουρμπιζει εξαιρετικα χαμηλα,περιπου στις 1800σαλ λογω του μικρου μαντεμιου της GT30-76,που συντομα θ'αλλαχθει με μεγαλυτερο,μαλλον A/R82 για να σηκωνει πιεση πιο ομαλα και να ρυθμιζεται ευκολοτερα,ειδικα στην χαμηλη πιεση του 1.0 bar που θα το δουλευω εγω για αρχη,στις προπονησεις....Εχει πολυ ωραιο,βαρβατο ηχο και με κανει να νιωθω σαν μικρο παιδι οταν ξεφυσαει....Με ξαναγυρισε στην PuntoGT εποχη της ζωης μου το ατιμο!!
    Θα βαλω συντομα φωτο,αλλα και βιντεακι..
    Συντομα θα ξεκινησει και το επομενο project...η κατασκευη του roll cage μου....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

5. The Following 6 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

BILL007 (16-04-12), Dr. Yamastura (17-04-12), nikos1400 (17-04-12), nikos325 (16-04-12), Panos 316T (17-04-12), Thomelef (16-04-12)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Συντομα θα ξεκινησει και το επομενο project...η κατασκευη του roll cage μου....

Αμα κατασκευάσεις ο ίδιος ρολ, θα είναι ομολογκέ αν θες να τρέξεις σε κανένα αγώνα? ή πρέπει να αγοράσεις έτοιμο??
    Το έχεις ψάξει αυτό το θέμα καθόλου φίλε μου?

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Άντε αγοοοοοοορι μουυυυυυυ!!!
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

8. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Stunt Mike (16-04-12)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων

Αμα κατασκευάσεις ο ίδιος ρολ, θα είναι ομολογκέ αν θες να τρέξεις σε κανένα αγώνα? ή πρέπει να αγοράσεις έτοιμο??
    Το έχεις ψάξει αυτό το θέμα καθόλου φίλε μου?
    Θα κατασκευαστει συμφωνα με τους κανονισμους και με τα υλικα που προβλεπονται..
    Απο κει και περα,οσον αφορα τους αγωνες Drift που μ'ενδιαφερουν,δεν υπαρχει προβλημα.Αν ομως θελησω να τρεξω Formula Saloon,οπως πχ Ριτσωνα καποια στιγμη,πρεπει να περασω διαδικασια εγκρισης τυπου...Τους στελνεις δειγματα σωληνα και κομματια κολλημενα με την αργκον που χρησιμοποιεις καθως και φωτογραφιες απ'την ολη κατασκευη.Εφοσον ειναι σωστο,δεν εχουν λογο να σε κοψουν.
    Εμεις παντως σκοπευουμε να κανουμε καλη δουλεια χωρις τσιγκουνια και ωχαδερφισμους,ωστε να μπορεσω να τρεξω οπουδηποτε θελησω στο μελλον....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

10. The Following 2 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

BILL007 (16-04-12), Dr. Yamastura (17-04-12)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θα κατασκευαστει συμφωνα με τους κανονισμους και με τα υλικα που προβλεπονται..
    Απο κει και περα,οσον αφορα τους αγωνες Drift που μ'ενδιαφερουν,δεν υπαρχει προβλημα.Αν ομως θελησω να τρεξω Formula Saloon,οπως πχ Ριτσωνα καποια στιγμη,πρεπει να περασω διαδικασια εγκρισης τυπου...Τους στελνεις δειγματα σωληνα και κομματια κολλημενα με την αργκον που χρησιμοποιεις καθως και φωτογραφιες απ'την ολη κατασκευη.Εφοσον ειναι σωστο,δεν εχουν λογο να σε κοψουν.
    Εμεις παντως σκοπευουμε να κανουμε καλη δουλεια χωρις τσιγκουνια και ωχαδερφισμους,ωστε να μπορεσω να τρεξω οπουδηποτε θελησω στο μελλον....
    Τέλεια!!!! Εύχομαι τα καλύτερα και αναμένουμε φωτογραφικό υλικό απο την κατασκευή!

12. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Stunt Mike (16-04-12)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και μερικες φωτο απ'το engine bay μετα την τοποθετηση των τελευταιων αξεσουαρ,το δοχειο αναθυμιασεων και το μανιταρι....
    Attached Images Attached Images

14. The Following 6 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

alexk (21-04-12), Lambros46 (21-04-12), nikos1400 (20-04-12), Panos 316T (20-04-12), Thomelef (21-04-12), Vassilis ///M (21-04-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Μπραβο Μιχαλη, φαινεται καλη και προσεγμενη δουλεια.

Τελειωνε με το στρωσιμο γιατι θελω βολτα!
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Περιοχή
    Πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

πολυ ομορφο!!!
    ερωτηση: sorry αλλα βλεπω λαστιχο ποτισματος?

Σελίδα 21 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 11192021222331 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP