Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2001

Θέμα: Η Φωτογραφία της Ημέρας.

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    έχω φωτο θανάτου να ποστάρω το απόγευμα. βέβαια δεν είναι το ίδιο το σοκ που θα πάθετε όπως έπαθα εγώ που το είδα ζωντανό μπροστά στα μάτια μου.
    as promised!!!
    διεθβής έκθεση επίπλου στο μιλάνο. ανάμεσα σε όλα τα έπιπλα τελευταίας γενιάς, σχεδιασμένα απο πάρα πολύ γνωστούς σχεδιαστές, ανάμεσα σε διόροφα και τριόροφα στάντ κολλοσιαίων εταιρειών του χώρου, αυτό που άφησε άφωνο όποιον έτυχε να περάσει απο μπροστά του, ήταν αυτό εδώ το απίσταυτο μοντέλο αυτοκινήτου.
    το συγκεκριμένο είναι φτιαγμένο απο μασίφ ξύλο, και πιστέψτε με, θέλει πολά κιλά @@ για να φτιάξει κάποιος κάτι τέτοιο. τόσο στον προγραμματισμο της μηχανής, όσο και στο να κολλήσει όλη αυτή την ξυλεία, έτσι ώστε να φτιάξει τούβλο στις διαστάσεις του αυτοκινήτου.
    πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό.
    Attached Images Attached Images
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 11 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexk (21-04-12), aristent (20-04-12), chief (20-04-12), Eleni (20-04-12), Lambros46 (20-04-12), Leonidas_E39 (20-04-12), nikos valvetronic (21-04-12), nikos1400 (20-04-12), Ptboul (23-04-12), VanVIC (20-04-12), zizu (20-04-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να τραβουσες και καλυτερες φωτογραφιες....θα 'ταν ακομα καλυτερα!!!

4. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

Eleni (20-04-12), Ptboul (23-04-12)

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    as promised!!!
    διεθβής έκθεση επίπλου στο μιλάνο. ανάμεσα σε όλα τα έπιπλα τελευταίας γενιάς, σχεδιασμένα απο πάρα πολύ γνωστούς σχεδιαστές, ανάμεσα σε διόροφα και τριόροφα στάντ κολλοσιαίων εταιρειών του χώρου, αυτό που άφησε άφωνο όποιον έτυχε να περάσει απο μπροστά του, ήταν αυτό εδώ το απίσταυτο μοντέλο αυτοκινήτου.
    το συγκεκριμένο είναι φτιαγμένο απο μασίφ ξύλο, και πιστέψτε με, θέλει πολά κιλά @@ για να φτιάξει κάποιος κάτι τέτοιο. τόσο στον προγραμματισμο της μηχανής, όσο και στο να κολλήσει όλη αυτή την ξυλεία, έτσι ώστε να φτιάξει τούβλο στις διαστάσεις του αυτοκινήτου.
    πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό.
    Μην παραλήψεις να περάσεις και από Zona Tortona (σταση μετρό Porta Genova), που παρουσιάζουν ότι νεότερο/προχωρημένο σε design!!

6. The Following User Says Thank You to zizu For This Useful Post:

Monsta (21-04-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zizu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην παραλήψεις να περάσεις και από Zona Tortona (σταση μετρό Porta Genova), που παρουσιάζουν ότι νεότερο/προχωρημένο σε design!!
    τώρα πάει...είμαι σπιτάκι μου με την γυναικούλα μου, και την κορούλα μου. έτσι και αλλιώς, εγώ δεν πάω εκεί για να ενημερωθώ όπως κάνουν οι υπόλοιποι.
    εγώ πάω για να βρώ πελάτες. εκεί που οι άλλοι κάνουν τους κιμπάρηδες και τους μεγαλοεργοστασιάρχηδες (που οι περισσότεροι btw ακόμα σε υπόγεια δουλεύουνε), εγώ πάω σαν τον γύφτο απο στάντ σε στάντ, και λέω...γειά σας, είμαι ο τάδε, κάνω αυτό, είμαι απο εκεί...σας ενδιαφέρει να δώσουμε κάποια προσφορά???

sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

8. The Following 9 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bill_m3 (21-04-12), Eleni (20-04-12), hades7 (26-04-12), Leonidas_E39 (20-04-12), Monsta (21-04-12), nikos1400 (21-04-12), Ptboul (23-04-12), Z4 DCT (21-04-12), zizu (20-04-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP