και οι 2 ειναι απ τις καλυτερες
η redish ειδικα κανει απιστευτη δουλεια, σε πελατες που πηγαινουν οι ιδιοι τα αυτοκινητα εκει αλλα μιλαμε για μεγαλο κοστος!
Το κιτ της ειναι και αυτο ποιο ακριβο,
και με του turner την ιδια δουλεια θα κανεις.
και οι 2 ειναι απ τις καλυτερες
η redish ειδικα κανει απιστευτη δουλεια, σε πελατες που πηγαινουν οι ιδιοι τα αυτοκινητα εκει αλλα μιλαμε για μεγαλο κοστος!
Το κιτ της ειναι και αυτο ποιο ακριβο,
και με του turner την ιδια δουλεια θα κανεις.
Από όσο μπορώ να καταλάβω του redish πιάνει περισσότερη επιφάνεια άρα μάλλον και καλύτερο δέσιμο. Μήπως είναι όμως υπερβολικό να ξυστεί και να κολληθεί τόση επιφάνεια?Του turner ούτε που θα φαίνεται επισκευασμένο νομίζω...
Αφού επισκευαστεί ανάμεσα έχει δοκιμαστεί κάποια άλλη κόλλα εκτός BMW να γεμίσει και να το κάνει μπετό?
Στο δικό μου συγκεκριμένα έχω μια μικρή τριχιά που οι πιο πολλοί λένε να μην του κάνω τίποτα ακόμα...εμένα με τρώει για να είμαι ειλικρινής και σίγουρα με το καιρό χειρότερο θα γίνει καλύτερο δε θα γίνει.
Μητσης με 300-350 εουρος και δικες του ενισχυσεις-''κουτια'' που τρυπαει μονο απο κατω και ενωνει το πατωμα του πορτπαγκαζγγγγγγ και τελειωσες. Κι εγω μια τριχα ειχα.
Νομίζω ότι χωρίς το από μέσα είναι μίση δουλειά.
τα κολλαει ολα απο κατου εννοουσα ///μ ιλιε
Οι διαφορες ειναι μικρες μην νομιζεις.
και το Γαμα που κανει εκει ενταξει δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα.
εκει ουτος η αλλος θα μπει αργκον και θα κολλησει τα παντα. Μπορεις να βαλεις και ενα δικο σου λαμακι εχτρα αμα θες δεν ειναι κατι δυσκολο.,
Εγω προσωπικα εκανα Copy το κιτ του Turner στον παντογραφο και στραντζα-ψαλιδι για τις καμπυλες.
λαμαρινα ντε καπε ειναι τα λαμακια αυτα στην ουσια.
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να τα δώσει για κόπια ?
Δυστυχώς οι έξω τα πουλάνε πιο φτηνά απ ότι εδώ στην Ελλάδα.
Ελπίζω αυτός που σου είπε το ¨μην κανείς τπτ ακομα¨ να μην ειναι επαγγελματίας.
Δλδ τι θα πρέπει να γίνει για να μπεις στη διαδικασία του να το φτιάξεις? να ανοίξει σαν μαρουλι?
Πολυ καλά κανείς και μπαίνεις στη διαδικασία να το φτιάξεις και ακομα καλύτερα που ψάχνεις να το φτιάξεις και με ενίσχυση. Εγώ 2 φορές το έκανα, την πρώτη χωρίς ενίσχυση και ξανάνοιξε και την δεύτερη με ενίσχυση με το κιτ της turner.
Να ξέρεις πάντως ότι ενίσχυση σε συνάρτηση σινεμπλοκ γέφυρας ειναι αυτο που θα ξενοιασεις απο αυτο το θέμα. Τα μαμά σινεμπλοκ κανουν μεγάλη ζημιά, μιας και πατάνε μονο περιμετρικά της επιφάνειας τους και όχι σε όλη την επιφάνεια. Τα powerflex πχ, εκτός του ότι έχουν μεγαλύτερη επιφάνεια, έχουν και flat top, όπου τα κάνει να πατάνε σε όλη τους την επιφάνεια. + το γεγονός ότι ειναι και πιο καλά και θα νιώθεις ότι εχεις πίσω μέρος τσιμέντο...
sympether with chiefτης
Αιμίλιε εγώ το είχα κάνει στο συνεργείο που και οι δύο ξέρουμε. Είχε γίνει με ενισχύσεις custom και όχι κάποιο κιτ turner κλπ. Επίσης η όλη διαδικασία έγινε από κάτω και δεν χρειάστηκε να κόψουμε μέσα στο πορτ μπαγκαζ που δείχνει πολύ άσχημο. Εκεί έχουν φτιάξει δεκάδες Μ3 και το ξέρεις, είναι πολύ safe επιλογή. Επίσης, όπως είπε και ο Θωμάς τα powerflex με το που το ενισχύσεις είναι απαραίτητη επιλογή για την γέφυρα.
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
JiMk86 (05-01-16)
Τα powerflex (κίτρινα αν θυμάμαι καλά) είναι αγορασμένα εδώ και πολύ καιρό...σχεδόν από τότε που αγόρασα το αμάξι.
Είχα πάρει και για τα ψαλίδια οπού και είναι ήδη απάνω.Για να είμαι ειλικρινής τα μπροστινά κάποιες φορές ακούγονται και μου την έχουν σπάσει λίγο.
Αυτό που οι απόψεις διίστανται απ ότι βλέπω είναι για την επέμβαση απ το πορτ παγκαζ.
Είναι τυχαίο που σε όλες τις λύσεις ανοίγουν και από πορτ παγκαζ για να κολληθεί?
Το αισθητικό δε με πειράζει καθόλου αφού μάλλον θα βάλω και κάποιο μονωτικό από πάνω και δε θα φαίνεται τίποτα.
Θέλω να ελπίζω ότι δε θα χρειαστεί να απολογηθώ σε υποψήφιο αγοραστή(το πήρα για να μείνει)αφού θα είναι ενήμερος για το σημείο κονσέρβα.
Μάλλον θα τον απαλλάξω από μεγάλο μπελά που θα το έχω επισκευάσει είδη.
Αν... λέμε αν... πάει για πώληση θα φροντίσω για φωτογραφικό υλικό από το μέγεθος του κακού, που είναι αμελητέο.
andyA (05-01-16)