Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntinos : 20-04-12 στις 20:16
sympether with chiefτης
Οταν εχουμε ενα ρολοι που ο κατασκευαστης εχει(σκοπιμως) βαλει μπρασελε που θυληκωνει με σιγκεκριμενο τελειωμα στην κασα και παθει για τον οποιοδηποτε λογο κατι την κατσαμε.εκει η μοναδικη λυση ειναι να αναζητησουμε προιδιοκτητο μπρασελε απο αγγελιες αρκει να μην ειναι σπανιο μοντελο.αν το τελειωμα ειναι συμβατικο πανο στην κασα βαζουμε αφτερ μαρκετ μπρασελε απο το εμποριο που με 50-70 ευρω βαζεις οτι καλυτερο απο εμφανιση και υλικο που κυκλοφορει στον ΠΛΑΝΗΤΗ απλα δεν γραφει πανω του την ρημαδιμαρκα της εταιριας του ρολογιου.αν εχει λουρακι με τα ιδια η και λιγοτερα χρηματα αγοραζουμε ενα λουρακι μαρκας Hirsch που εχει μεχρι και πουτ..δερμα, οτι καλυτερο υπαρχει.βγαζουμε την μπουκλα(αν εχει το δικο μας) την βαζουμε στο αλλο και τελος.προυποθεση το λουρι του ρολογιου να εχει συμβατικο τελειωμα πανω στην κασα του ρολογιου αν δεν εχει κρεμεστε απο τα χιδια του αντιπροσωπου.αυτα
αντε γεια...
aristent (23-04-12), Kostas_1 (23-04-12), Nino (23-04-12), Panos 316T (23-04-12), Ptboul (23-04-12)
το πρώτο μου σοβαρό ήταν ένα zenith captain.
ακολούθησε ένα rolex air king με αραβικούς αριθμούς
ενα daytona γιατί πρέπει να έχεις και ένα τέτοιο
ένα ακόμα air king με μπλέ καντράν για πιο σπορ
το κλασικό στρογγυλό bulgari με το λουράκι
ενα vacheron PC 36άρι
και τώρα τελευταία φοράω ενα constellation αντρικό που μου είχε φάει η γυναίκα μου και το βαρέθηκε.
εννοείται πως δεν έχω αποχωριστεί κανένα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stamatis : 20-04-12 στις 19:43
Σταματη,αυτο νομιζω οτι μπορει να φοριεται ολες τις ωρες και σε ολες τις περιπτωσεις!!!
γεια σου θείο κ@υλι@ρη...
αλλά ντευτόνα μωρέ???σαμπ μαρίνερ ρε μλκ!!!
sympether with chiefτης