Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 130

Θέμα: Αποστατες τροχων?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Για να σας δω εδώ κύριοι....

Θέλουμε να βάλουμε αποστάτες μόνο και μόνο για εμφανησιακούς λόγους σε Ε46αρι cabrio...
    Έχουμε και λέμε μπροστά φοράω 8x18 ET35 με 225/40/18 και πίσω 8.5x18 ET35 με 245/35/18....

Τι αποστάτες θα μπορούσα να βάλω ώστε να μην βρίσκω στα τοιχώματα των φτερών,μέχρι πόσα εκατοστά????
    Αν μπαίνουν φυσικά....
    Υπόψην το εργαλείο είναι κατεβασμένο με Η&R 3,5cm...

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Εμφάνιση μηνυμάτων

Θέλουμε να βάλουμε αποστάτες μόνο και μόνο για εμφανησιακούς λόγους σε Ε46αρι cabrio...
    Έχουμε και λέμε μπροστά φοράω 8x18 ET35 με 225/40/18 και πίσω 8.5x18 ET35 με 245/35/18....

Τι αποστάτες θα μπορούσα να βάλω ώστε να μην βρίσκω στα τοιχώματα των φτερών,μέχρι πόσα εκατοστά????
    Αν μπαίνουν φυσικά....

δεν ξερω αν θα παρεις απαντηση...αλλα επειδη μου μυριζει διαγωνισμα,..... θυμηθηκα ενα ανεκδοτο:
    Τρένο:
    Ήταν οι φοιτητές στο τελευταίο έτος του τμήματος φυσικής και έδιναν το τελευταίο τους μάθημα προφορικά για να πάρουν πτυχίο.
    Μπαίνει μέσα ο πρώτος και του λέει ο καθηγητής:
    - "Είσαι μέσα σε ένα τρένο, τρέχει με ταχύτητα 100 χλμ. την ώρα, υπάρχει αέρας αντίθετος με ταχύτητα 10 χλμ. την ώρα και ξαφνικά εσύ ζεσταίνεσαι. Τι θα κάνεις;"
    - "Θα ανοίξω το παράθυρο," λέει αυτός.
    - "Μπράβο! του λέει ο καθηγητής. Πόση ταχύτητα κόβει το τρένο; Ποιες και πόσες είναι οι δυνάμεις που αντιδρούν πάνω στο παράθυρο;"
    - "Δεν ξέρω," λέει ο φοιτητής.
    - "Κόβεσαι!" λέει ο καθηγητής.
    Μπαίνει μέσα ο δεύτερος και ξανά η ίδια ιστορία με το τρένο, την ζέστη, το παράθυρο. Κόβεται και αυτός και η ιστορία συνεχίζεται ώσπου μπαίνει μέσα ο τελευταίος φοιτητής. Του λέει ο καθηγητής:
    - "Είσαι μέσα σε ένα τρένο. Τρέχει με ταχύτητα 100χλμ την ώρα. Υπάρχει αέρας αντίθετος με ταχύτητα 10χλμ. την ώρα και ξαφνικά εσύ ζεσταίνεσαι. Τι θα κάνεις;"
    - "Τίποτα."
    - "Ζεσταίνεσαι πολύ," του λέει ο καθηγητής.
    - "Ε! Άμα ζεσταίνομαι πολύ θα βγάλω το σακάκι μου," του λέει.
    - "Ρε φίλε ζεσταίνεσαι πάρα πολύ σου λέω. Είναι καλοκαίρι."
    - "Ε! Άμα ζεσταίνομαι τόσο πολύ κύριε καθηγητά θα βγάλω και το πουκάμισο μου."
    - "Ρε `συ φίλε ζεσταίνεσαι πάρα πολύ. Είναι καλοκαίρι και `χει 50 βαθμούς έξω. Eίναι καύσωνας," λέει νευριασμένος ο καθηγητής.
    - "Ε! Άμα είναι καύσωνας έξω και ζεσταίνομαι τόσο πολύ θα βγάλω και το παντελόνι μου," λέει απελπισμένος ο φοιτητής.
    - "Ε! Άμα βγάλεις το παντελόνι σου, στο ίδιο κουπέ είσαι με 2 αραπάδες και θα σε γ@μήσουν," του λέει ο καθηγητής.
    Ο φοιτητής αγανακτισμένος του λέει:
    - "Όλα και όλα κύριε καθηγητά. Έχω έρθει 10 φορές εδώ και τις 10 με κόψατε. Ε! και όλο το τρένο να με γ@μήσει εγώ εκείνο το ρημάδι το παράθυρο δεν το ανοίγω με τίποτα!"

3. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

Vassilis ///M (18-04-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Εμφάνιση μηνυμάτων

Αν μπαίνουν φυσικά....

Μέτρα την απόσταση όπως εδώ https://www.turnermotorsport.com/t-wheel-spacers.aspx

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP