Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
BILL007 (18-04-12), giannis_compact (18-04-12), Ptboul (18-04-12), Thomelef (18-04-12)
Δηλαδη το ματιζακι που ειχα και πουληθηκε περυσι με 1.065.000 χιλιομετρα ποσες φορες εκανε τον γυρο της γης.![]()
![]()
ε κανε την διαίρεση!![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
βασικά έκανε 3.5 φορές το Γη-Σελήνη!!![]()
26,5 φορες![]()
τον γυρο της γης μια χαρα ειναι πιστευω
Εγώ στο BMW έχω 221.762 χιλιόμετρα...Για πέταμα είναι? Δεν είναι καινούριο αλλά οι φίλοι μου από πάνω ξέρουν σε τί κατάσταση είναι και πόσο το προσέχω...![]()
giannis_compact (18-04-12)
Και εμένα έχει 180.000. Μια χαρα ρολόι δουλεύει, και είναι και s54...ναι ναι!!!αυτο που ανοίγει σαν μαρούλι για πλάκα έτσι όπως λένε...
Του αδερφού μου είναι Μ54, και την προηγούμενη εβδομάδα το πείρε απο το ρεκτιφιέ. Ναι ναι...αυτο που δεν παθαίνει τίποτα.
Όλα έχουν να κάνουν με την σωστή χρήση, και την σωστή συντήρηση. Προσωπικά το τελευταίο πράγμα που κοιτάζω σε ένα αμάξι, είναι πάντα τα χιλιόμετρα του. Υπάρχουν χίλια δυο αλλα πράγματα που θα κοιτάξω πρώτα αν είναι να αγοράσω.
Κοινός, μην είστε τόσο προκατυλημενοι με τα χιλιόμετρα των αυτοκινήτων, και αφήστε τον άλλο τον παλιομυτεραν να λέει τα δικα του. Επειδή του πιάνουν των κωλο, παει να βγει και απο πάνω...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 18-04-12 στις 20:24
sympether with chiefτης