Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 33

Θέμα: Έφυγε ο Δημήτρης Μητροπάνος - Φτωχότερη η Ελληνική μουσική σκηνή

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

τι να πω απο τους αγαπημενους μου τον ειχα ακουσει τελευταια πριν κανα τριμηνο,απλα μοναδικος ελεγα στην παρεα μου τοτε βλεπωντας τον στην σκηνη οτι δεν θα μου εκανε εντυπωση αν πεθαινε εκεινη την ωρα πανω στην σκηνη ηταν τοσο ωχρος αλλα ρε παιδια η φωνη του ηταν απιστευτη μεχρι το τελος του.
    θυμαμαι σε ενα αφιερωμα που του ειχε κανει η Σεμινα μετα απο περιπετεια παλι με την υγεια του να προσπαθει να τραγουδησει να μην μπορει να χανει τα λογια να τον λυπασαι ομως αυτος δυνατος και πισμομενος επανηρθε.λιγους μηνες μετα σε αντιστοιχο αφιερωμα στον Τερζη καλεσμενος και αυτην την φορα για να τιμησει τον φιλο του του δεινουν το μικροφωνο και τραγουδαει το "δυο νυχτες" (το αγαπημενο μου τραγουδι)ολοι περιμενουν να βαλτωσει και να μην μπορεσει να τα καταφερει να ανταπεξερθει στις απαιτησεις αυτου του εξαιρετικα δυσκολου τραγουδιου.Ομως εκεινος ειναι εκει να αποδηξει οτι δεν ειναι ξεγραμμενος κανωντας μια ανεπαναληπτη ερμηνια που αφηνει απαντες αφωνους.Μεγαλος πραγματικα τεραστιος δυνατος, μαχητης ειχα το προαισθημα απο την ημερα που τον ειδα οτι δεν εχει αλλο λαδι στο καντιλι του σε αλλο θρεντ διαλεξα ενα αλλο τραγουδι του που θα με ανατριχιαζει πλεον ακομα περισσοτερο πλεον ακουγωντας το.
    να σαι καλα αδελφε...
    αντε γεια...

2. The Following 10 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

aristent (17-04-12), BILL007 (17-04-12), Eleni (17-04-12), gant (17-04-12), kostas 325 (17-04-12), Panos 316T (17-04-12), Ptboul (18-04-12), Samaro (17-04-12), sierra (17-04-12), Vasilis (17-04-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP