Μπραβο ρε φιλε, BRAVO!!
Μπραβο ρε φιλε, BRAVO!!
WRC is for boys
GROUP B was for men
πραγματι δεν αντεξα....ειναι απο τα λιγα αμαξια που το μετανιωσα οταν το εδωσα..!!! εν το μεταξυ και εκει ου ηταν το αμαξι ειχε ταυτιστει με το ονομα μου..." το μ3 του σταματη ειναι αυτο"
τωρα για οτι αφορα το χρωμα εχει ηδη αποφασιστει αλλα θα το δειτε μολις βαφτει...ετσι για να εχει και λιγο σασπενς...
το μοτερ αυτο ετοιμαζοτανε για το "αγωνιαρικο" αλλα ολο ξεκιναγε και ολο σταματαγε,παρολο που τα βασικα κομματια τις βελτιωσης εχουν αγοραστει και εχουν γινει. αλλα ηρθε η ωρα πλεον και εχει παρει το δρομο το μονταρισματος,και επειδη θα βαφτει και ο χωρος της μηχανης ωστε ενα ειναι μπιμπελο πλεον θα δωσω μεγαλη βαση πλην της βελτιωσης και στο look του μοτερ μιας και θα πρεπει να ειναι ισαξιο με το υπολοιπο αμαξι..
μεταξυ μηχανικου και προγραμματιστη σε ερωτησεις τι φλατζα θα μπει ακουω κατι για 12 συμπιεση και 9000 - 10000 στροφες
πραγμα που ειναι δυνατο μιας και υπαρχει αρκετη υποδομη στον κορμο αλλα και απο ανταλακτικα εχουμε αγορασει ολη την superteck!!!!
σκοπος του αυτοκινητου ειναι να γινει "μπιμπελο"!!!!![]()
Μου αρεσεις!!!!!!!!
Αν κρινω απο τα αλλα αυτοκινητα σου θα κανεις παπαδες!!!!
Ανυπομονω για το χρωμα,να προτεινω εντελως φιλικα αφου δεν σου αρεσει το κοκκινο που ειναι το δικο μου αγαπημενο στην Μ3 Ε30,να κανεις καποιο που να ειναι period correct με την εποχη του αυτοκινητου και αν ειναι δυνατον του ιδιου του Μ3 Ε30 το χρωματολογιο.
Εχει καταπληκτικα χρωματα η Μ3 Ε30 στο χρωματολογιο της,ριξε μια ματια αν θες.
Παντως απο τις πινελιες που βλεπω στο μοτερ θα προτεινα το jet black του SPORT EVO.
Aν θες να το κανεις original βρες το χρωμα της καροτσας που εφυγε απο το εργοστασιο,ευκολα το βρισκεις.
Ολα αυτα φιλικα και με μεγαλη μου χαρα μολις εμαθα οτι την ανακατασκευαζεις.
Περιμενουμε πολλες φωτογραφιες!!!Κραταω τα υπογραμμισμενα πιο πανω!!!!
insane in the ///Midbrain
Thomelef (17-04-12)
Άντε με το καλό
Μπράβο, ωραίο project
Περιμένουμε νέα σου!
Detailing Madness
Μπραβο και με το καλο να βγει οπως το θες!!!![]()