Oπως λεει και ο τιτλος..." η κοκκινοσκουφιτσα" μου επιτελους επεστρεψε στα χερια μου!!!
για αρκετο καιρο το εβλεπα να χαραμιζεται πανω σε ενα αναβατοριο,και η πραγματικα η καρδια μου ποναγε μιας και το αμαξι αυτο μου εχει χαρισει απιστευτες χαρες...
ετσι λοιπον παρθηκε η αποφαση οτι το αμαξι επρεπε να ξαναγυρισει σε μενα και ετσι εγινε!!!
το αμαξι ξανααγοραστηκε χωρις μοτερ ...μιας και ειχε ηδη πουληθει....αλλα αυητο δεν αποτελει προβλημα μιας και επιτελους θα τελειωσω και εκεινο το μοτερ το μ5 που ειχα...
ετσι λοιπον το αμαξι εχει σταλθει σε φανοποιειο το οποιο εχει γινει βιδες για να ξαναβαφτει μεσα εξω -χωρος μοτερ-πορτ παγκαζ και κλπκλπκλπ...
και θα αλλαχτει και χρωμα,μετα θα περασουμε απο ταπετσερη...
το μοτερ που θα φορεθει ειναι το μ5 ε34 το οποιο εχει σταλει για ζυγισμα στροφαλο +διπλη ασφαλεια στην σφηνα που ειχαν προβλημα...
επιστροφη μονταρισμα και τοποθετηση..
αρκετα πραγματα του μοτερ περιφερειακα σταλθηκαν για τον καλωπισμο τους και τα αποτελεσματα ηταν παρα πολυ καλα!!!
ατμοσφαιρικη δυναμη που αναμενεται περιπου στα 400-450 ps
εδω να πω το αμαξι θα φτιαχτει εξ ολοκληρου και αφου ετοιμαστει θα μπει σε γκαραζ και θα βγαινει αραια και που.το αμαξι φτιαχνεται ωστε να το παραλαβει ο γιος μου οταν μεγαλωσει!!!
σας παραθετω μερικες φωτο...και θα ακολουθησουν και αλλες...
Uploaded with ImageShack.us
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡΑΚΙ ΜΑΣ...
ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΛΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ
ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ...