Εχει καποιος υπ'οψιν του τοποθεσιες με καμερες και ρανταρ τροχαιας-ελεγχους στην διαδρομη Κορινθος-Πατρα???![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 29-06-12 στις 15:26
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Στο Δερβένι έχει μπλόκο πιο μόνιμο κι από το άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες. Εγώ επεσα σε αετοματη που με έπιασε από μακριά. Μου είπε πριν μου πάρει τα σωβρακα ότι με ειδε να αφήνω τον καφε στην ποτηροθηκη προτού φρενάρω! Πράγματι, έτσι είχε γίνει.
aristent (31-07-12), katsaraios (29-06-12), nik200 (31-07-12)
Καμερα δεν εχει πουθενα,πλην των τουνελ της Πατρας,που ομως σπανια λειτουργουν.....Κατα τ'αλλα εχει στημενους μπλε σε αρκετα σημεια,Δερβενι,Ξυλοκαστρο, ολλες φορες μετα το Κιατο στην αριστερη στροφη με την γεφυρα απο πανω,στην ευθεια που εχει αριστερα-δεξια τα 2 restaurant και ισως και κανα αλλο που ξεχναω....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
katsaraios (29-06-12), nik200 (31-07-12), RallyArt (03-07-12)
οποτε εκει παμε χαλαρα με 90-100?? θα βρω τα σημεια στον χαρτη να τα θυμαμαι
Δερβενι ειχε ενα αραγμενο χωρις αετοματηδες,γιατην ακριβεια ολοι εκοβαν εκοβαν και φτανοντας διπλα δεν υπηρχε κανεις ,παιζει να ειχαν κατεβει για κατουρημα
confirmed για Ξυλοκαστρο ...
φτανοντας στην ανηφοριτσα που εχει 2 γεφυρες απο πανω ,εκοψα στα 90 και με τσαγιασε FIAT Stillo + Opel astra turbo...
Μολις τελειωσε η ανηφορα ακριβως μετα την 1η γεφυρα πεταχτηκε ο τροχονομος και τσακωσε το fiat για τσιπουρα φρεσκια ,ενω το opel εφυγε..
Περασα χαλαρα λοιπον ρουφωντας μια γουλια ζεσταμενου φραππε και στην συνεχεια πηρα το αιμα μου πισω απο το opelετσι για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους
Γενικα οπως γραφω και στο θρεντ με τις ταχυτητες στην εθνικη οδηγας οικονομικα και αν ξερεις σημεια το πατας λιγο παραπανω..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 02-07-12 στις 22:23
Nino (02-07-12), S8N (02-07-12), Vassilis ///M (02-07-12)
αθηνα -καλαματα παιζει τιποτα?
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).