Σελίδα 6 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 75

Θέμα: bmw e36 μετατροπη

Rides
    1

Προεπιλογή

Αγαπητε φιλε δεν εχεις καθολου δικιο. Ολοι μας παντοτε προσπαθουμε να βοηθησουμε, ΕΦΟΣΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ και όποτε μπορουμε.

Αν δεν ξερει καποιος τι να σου πει, απο το να πει λαθος και να σε μπλεξει σε μια ιστορια χωρις τελος, καλυτερα να μην μιλησει καθολου.

Επειτα μη ξεχνας οτι ειναι ΠΑΣΧΑ και ο χρονος που διαθετουμε για το φορουμ και γενικα για ιντερνετ ειναι σαφως λιγοτερος.

Τωρα επι του θεματος τι περιμενεις να ακουσεις? Που να ξερουμε πως εγινε ακριβως η εγκατασταση, ή τι καλωδια συνδεθηκαν ή δεν συνδεθηκαν?

Σοβαρα τωρα σκεψου και μονος σου, μπορουν να απαντηθουν τετοιες δυσκολες ερωτησεις εξ αποστασεως? Ακομη και να δεις τι εχει γινει, αν δεν συμμετέχεις στη διαδικασια, δεν ειναι ευκολο, πόσο μάλλον απο το ιντερνετ.

2. The Following 9 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

aggelosmk2 (16-04-12), BILL007 (16-04-12), bill_m3 (16-04-12), deepBLUE (16-04-12), Leonidas_E39 (16-04-12), m-power_01 (26-04-12), manos///3 (26-04-12), PANOS-E60 (16-04-12), VanVIC (16-04-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Καθησα και ξαναδιαβασα το θρεντ σου.

Σε καθε περιπτωση - προβλημα που εχεις, αναφερεσαι αποσπασματικα μονο σε συγκεκριμενο σημειο, χωρις να αναφερεις τι ακριβως εχει γινει, με λεπτομερεια, τι μπηκε, τι δεν μπηκε και πως.

Μερικα δε σημεια οπως αυτο:

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο anisos Εμφάνιση μηνυμάτων
    τελικα το βρηκαμε το πρόβλημα με τα σκασιματα παρεμβαίνει το asc βγαλαμε τις ασφαλειεσ και δουλευη μια χαρα αλλα δεν εχω abs. πος μπορο να βγαλο off το asc???
    ειναι εντελως κουφο.

και τελος παντων σου λεει:

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν εχει κουμπι απενεργοποιησης του αντισπιν?
    και συ λες δεν κανει τιποτε οταν το πατας.

Αντε τωρα να καταλαβει κανεις τι ακριβως εχει γινει στη μετατροπη, ενω σου ειπαν απο την αρχη που ψαχνοσουν ότι

α) Θα πρεπει να γινει ολοκληρη η μετατροπή απο ενα αυτοκινητο που δουλευε. Οχι αποσπασματικα κομματια.

β) Τα ηλεκτρικα πολλες φορες βγαζουν ακατανοητα προβληματα.

Για να παρεις λοιπον απαντησεις στα ερωτηματα σου, θα πρεπει ειτε ενας συγκεκριμενος συμφορουμιτης να εχει κανει την ιδια δουλεια με τα ΙΔΙΑ λαθη είτε να μας πεις ακριβως με σαφηνεια και λεπτομερεια τι εχετε κανει.

Τωρα πια που προχωρησατε (και καλα κανατε) μονο ψαχνοντας.....

4. The Following 5 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

BILL007 (16-04-12), deepBLUE (16-04-12), joseph (16-04-12), m-power_01 (26-04-12), PANOS-E60 (16-04-12)

Περιοχή
    λημνος
    Rides
    1

Προεπιλογή

το να μην ξερει καποιος τη ζημια που εχω το καταλαβαινω.. το να μην καταλαβαίνει κάποιος τι λεω παλι το καταλαβαινω....αλλά όταν γράφω κάτι εδώ κ ποσο καιρο και δεν σου απανταει κανεις πιστεψέμαι ειναι εκνευριστικο... << και μη βρίσκεις δικαιολογίες οτι ειναι πασχα γιατί εάν δεις απο ποτε ρωταω θα καταλαβεις >>

Rides
    1

Προεπιλογή

Τι να σου απαντησει ρε παλληκαρι, αν δεν ξερει ή αν δεν καταλαβαινει τι προβλημα υπαρχει?

Σου εξηγησα και πριν ,οταν δεν ξερει κανεις να βοηθησει καλυτερα να μην μιλαει, παρα να σε βαλει σε περιπετειες με λαθος στοιχεια.

Οσο για το ποτε ρωτησες: 12/4 Μ. Πέμπτη....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 16-04-12 στις 15:13

7. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

BILL007 (16-04-12), deepBLUE (16-04-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Κωστα εισα λαθος δεν το ειχα δει το θεμα εγω για να απαντησω.λοιποοον ασε να μαντεψω απλα δωσε μου λιγο χρονο να μυρισω τα δαχτυλα μου να αναψω μερικα φυλα """ευκαλυπτου"" να πιω κανα 2 μπουκαλια ουσκι να παρω τηλ την πεθερα μου μηπως και γνωριζει τι προβλημα εχει του φιλου το αμαξι.λιγο χρονο θελω μονο!!!

ΥΓ τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα................
    ΥΓ2 αδερφε μου μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι εδω μεσα δεν ειμαστε ουτε μηχανικοι ουτε συνεργειο ουτε ηλεκτρολογοι... εφοσων δεν σου απαντσηε καποιος σημαινει οτι δεν το ξερει. τι χαζα ειναι αυτα που λες οτι αδιαφορουμε κλπ. αλλα ακομα και αυτο να συμβαινει(που δεν συμβαινει) θεωρεις οτι εχει καποιος υποχερωση να σου λυσει το προβλημα??? ρε τι πραγματα ειναι αυτα?

9. The Following 6 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

BILL007 (16-04-12), bill_m3 (16-04-12), deepBLUE (16-04-12), Kostas_1 (16-04-12), Leonidas_E39 (16-04-12), VanVIC (16-04-12)

Περιοχή
    λημνος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι να σου απαντησει ρε παλληκαρι, αν δεν ξερει ή αν δεν καταλαβαινει τι προβλημα υπαρχει?

Σου εξηγησα και πριν ,οταν δεν ξερει κανεις να βοηθησει καλυτερα να μην μιλαει, παρα να σε βαλει σε περιπετειες με λαθος στοιχεια.

Οσο για το ποτε ρωτησες: 12/4 Μ. Πέμπτη....
    δες καλητερα απο ποτε ροταο οχι την τελευτεα εροτησι..

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Απορω που ασχολειστε κιολας.....
    Anisos ,τι το περασες εδω μεσα?Μαντειο των Δελφων??Κατσε ν'αναψω τα μαντζουνια μου να σου απαντησω τι κλ@π@ρχιδι@ κανατε οταν περναγατε τα ηλεκτρ/κα...Δηλαδη οταν με ρωταγες αν ξερω που ειναι το ματακι του immobilizer κι εγω δεν σου απαντησα,τσαντιστηκες κιολας???Προτιμουσες να σου γραψω ανακριβειες και να ψαχνεσαι??Ειναι εντελως απαραδεκτη η συμπεριφορα σου,δεν ειμαστε ουτε το προσωπικο σου συνεργειο,ουτε τα κολληταρια σου,ουτε μας πληρωνεις για να κανουμε μια δουλεια.Ολοι εδω μεσα θα απαντανε σε οποιο thread γουσταρουνε και κυριως ΟΠΟΤΕ γουσταρουνε και δεν θα τους κρινεις εσυ γι'αυτο!!
    Αν δεν γουσταρεις,τα κουβαδακια σου και σ'αλλη παραλια....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

12. The Following 3 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

aggelosmk2 (16-04-12), Kostas_1 (16-04-12), Leonidas_E39 (16-04-12)

Περιοχή
    λημνος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κωστα εισα λαθος δεν το ειχα δει το θεμα εγω για να απαντησω.λοιποοον ασε να μαντεψω απλα δωσε μου λιγο χρονο να μυρισω τα δαχτυλα μου να αναψω μερικα φυλα """ευκαλυπτου"" να πιω κανα 2 μπουκαλια ουσκι να παρω τηλ την πεθερα μου μηπως και γνωριζει τι προβλημα εχει του φιλου το αμαξι.λιγο χρονο θελω μονο!!!

ΥΓ τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα................
    ΥΓ2 αδερφε μου μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι εδω μεσα δεν ειμαστε ουτε μηχανικοι ουτε συνεργειο ουτε ηλεκτρολογοι... εφοσων δεν σου απαντσηε καποιος σημαινει οτι δεν το ξερει. τι χαζα ειναι αυτα που λες οτι αδιαφορουμε κλπ. αλλα ακομα και αυτο να συμβαινει(που δεν συμβαινει) θεωρεις οτι εχει καποιος υποχερωση να σου λυσει το προβλημα??? ρε τι πραγματα ειναι αυτα?
    δεν είπα ότι είναι κανένας υποχρεωμενος. κ ουτε βγηκα να πω κάτι τέτοιο. κ της εξυπναδες μαστορα εσυ αστες στην ακρη οκ.. δεν λεω κατι παραλογο, απλα ειναι καλο να απαντατε σε καποιον εστω και αν δεν μπορειτε να καταλαβετε τι εννοει γιατι μονο ετσι βγαινει μια άκρη

Περιοχή
    λημνος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απορω που ασχολειστε κιολας.....
    Anisos ,τι το περασες εδω μεσα?Μαντειο των Δελφων??Κατσε ν'αναψω τα μαντζουνια μου να σου απαντησω τι κλ@π@ρχιδι@ κανατε οταν περναγατε τα ηλεκτρ/κα...Δηλαδη οταν με ρωταγες αν ξερω που ειναι το ματακι του immobilizer κι εγω δεν σου απαντησα,τσαντιστηκες κιολας???Προτιμουσες να σου γραψω ανακριβειες και να ψαχνεσαι??Ειναι εντελως απαραδεκτη η συμπεριφορα σου,δεν ειμαστε ουτε το προσωπικο σου συνεργειο,ουτε τα κολληταρια σου,ουτε μας πληρωνεις για να κανουμε μια δουλεια.Ολοι εδω μεσα θα απαντανε σε οποιο thread γουσταρουνε και κυριως ΟΠΟΤΕ γουσταρουνε και δεν θα τους κρινεις εσυ γι'αυτο!!
    Αν δεν γουσταρεις,τα κουβαδακια σου και σ'αλλη παραλια....
    εσυ τωρα βγηκε για να το παιξεις μαγκας κ βρήζεις? εσεις το παιζεται μαστορια για αυτο σας ρωταω.εγω εδω περα δεν βγηκα να βρίσω κανεναν οκ, για αυτο χαλαρωσε λιγο.... απλα βγηκα να πω οτι εχετε κανει κλικα εδω κ τυποτε αλο κ αν σε πειραξε τοσο πολυ Τότε ίσως να είσαι ένας από αυτούς ..κριμα τι να πο..

Περιοχή
    λημνος
    Rides
    1

Προεπιλογή

το σταματαω εδω περα γιατι προβλέπεται να πουμε πολλα και δεν θέλω..

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP