το ματακι του ιμομπιλαιζερ στο σασι, μιπος ξερεις σε πιο σιμιο ειναι???
το ματακι του ιμομπιλαιζερ στο σασι, μιπος ξερεις σε πιο σιμιο ειναι???
τελικά τα καταφέραμε και μονοι μας το αυτοκινητο πηρε μπρος κ τελος καλα ολα καλα..
fan1s_e21 (30-03-12), limnios.m3 e36 (26-03-12), nikos valvetronic (25-03-12), Vassilis ///M (26-03-12)
δυστυχως μας εβγαλε προβλημα. με το που ξεκιναω το m3 στα χαμηλα δουλευει μια χαρα με το που το ανοιγω κανη κατι σκασιματα σε σημειο που το αυτοκινητο σβηνει. ενώ όταν είμαι σταματημένος χωρις ταχυτητα ανεβαζει μια χαρα στροφες... τα κοιταξα σχεδον ολα τι να φταιει?
μηπως ειναι το ματακι του στροφαλου ???
υπόψην το αυτοκινητο κανει σκασιματα μονο Όταν κινείται.όταν είναι σταματημένο ανεβαζει κανονικα μολις βαλης ταχυτητα και ξεκηνισεις αρχίζει και σκαι καμια φορα το κανει στα χαμηλα και μερικες φορες στα ψηλα..και μερικες φορες δεν το κανει καθολου...
τελικα το βρηκαμε το πρόβλημα με τα σκασιματα παρεμβαίνει το asc βγαλαμε τις ασφαλειεσ και δουλευη μια χαρα αλλα δεν εχω abs. πος μπορο να βγαλο off το asc???
εχει αλλα δεν κανι τιποτα κ να το πατισο, ενο στο 316 δουλευε κανονικα..Μήπως φταίει που αλλαξαμε μονο την πλεξούδα της μηχανης??
μπραβο ρε παιδια είστε καταπληκτικοί δεν προλαβαινω να κανω ερωτηση και απαντατε..κρίμα γιατί έχετε κάνει μια τελεια σελιδα αλλα απαντάται σε οτι σας συμφέρει..και σε οτι σας βολευη....σε εναν δικο σας απαντουν για ενα απλο αυτοκολιτο μεχρι και εγω δεν ξερω τι κ σε εναν αλλο εκτος την << κλικα >> που εχετε δημιουργησει δεν δίνεται σημασία...κριμα τι αλλο να πο...