Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 585

Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    oποιος θελει να στειλει την γυναικα του ή την κοπελα του για γενικο rebuild να μου στειλει πμ η μανα μου ειναι αισθητικος και διατηρει μαγαζι εδω και πολλα χρονια!
    Εγώ θέλω τις υπηρεσίες της αμαξάρας κάτω στην υπογραφή σου, για μερικές... Group μεταφορά γίνεται;

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφορουμίτες help για υπολογιστή φίλης.

Είναι desk δεκαετίας pentium4, 3,2 GHz.
    Τα παιξε εντελώς, ούτε το bios φορτώνει αλλά ούτε shutoff έχει απ το Power on-off.
    Τον κλείνω απ τον διακόπτη του τροφοδοτικού.
    Ούτε μπιπ ουτε μιπ, σκέτη νέκρα.
    Εβγαλα τα πάντα, ακόμη και τις μνήμες και άφησα επάνω μόνο την cpu.
    Εβγαλα και τον ανεμιστήρα του pentium, και πριζάροντας τον, δεν ζεαταίνεται καθόλου .
    Το τροφοδοτικό βγάζει τάσεις, δεν ξέρω όμως αν είναι οι κατάλληλες.
    Το ερώτημα είναι υπάρχει πρόβλημα στην μητρική και δεν μπουτάρει και με την σειρά του δεν τροφοδοτείται και ο προσσέσορας, η φταίει αυτός ο ίδιος, και η μητρική μπορεί να ναι okey.
    Τέσπα βρήκα μια μητρική με socket 478 και socket για ddr1 μνήμη στα 62ε την παρήγγειλα, αλλά αν τυχόν φταίει η cpu, τότε την πάτησα γιατί πάω για νέα cpu και νέα μητρική και νέες μνήμες και έχει συνέχεια το πράμα, μου μένει και μπλάστρι η μητρική που θα μου σταλεί.
    Όσο περίεργο και αν φανεί, επειδή παλαιότερα είχα 478 (φοβερό socket και ειδικά με τον επεξεργαστή αν δεν τρέχεις κάτι βαρύ δεν νομίζω ότι εύκολα το αλλάζεις) δοκίμασε να βάλεις ένα άλλο τροφοδοτικό επάνω πριν κάνεις οτιδήποτε. Το δικό μου το σύστημα έτσι το έδωσα κοψοχρονιά για καμμένο (και το τροφοδοτικό έδινε ρεύμα, αλλά μάλλον αυτό που είπες όχι το σωστό) και ο αγοραστής το χαίρεται ακόμα, απλά άλλαξε ένα τροφοδοτικό (ούτε format δεν έκανε).
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

2. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

spar@ (13-04-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP