Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 75

Θέμα: bmw e36 μετατροπη

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    λημνος
    Rides
    1

Προεπιλογή

εχει αλλα δεν κανι τιποτα κ να το πατισο, ενο στο 316 δουλευε κανονικα..Μήπως φταίει που αλλαξαμε μονο την πλεξούδα της μηχανης??

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο anisos Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχει αλλα δεν κανι τιποτα κ να το πατισο, ενο στο 316 δουλευε κανονικα..Μήπως φταίει που αλλαξαμε μονο την πλεξούδα της μηχανης??
    Έχω διαβάσει ότι μετά από μετατροπή από 316 με asc σε 25άρι δε δούλευε του παιδιού το asc γιατί δε το υποστήριζε ο εγκέφαλος του m50 κ αναγκάστηκε να το αφήσει έτσι γιατί δε γινόταν ούτε προγραμματισμός.
    εσένα λογικά είναι 2ο fl το 36άρι κ το μοτέρ που εμπαξες μήπως είναι από το 1ο fl ? το πιο πιθανόν να μην το είχε η να ναι άλλης γενιάς (η κάτι τέτοιο) το αντίσπιν κ για αυτό δε συνεργάζεται με το αμάξι σου.

Ps. Δε γνωρίζω προσωπικά κανέναν εδώ στ φόρουμ παρά μόνο κυβέρνετικα (κ έχω μιλήσει με 2 άτομα από το φόρουμ στ τηλ( τον έναν τον έχουν κάνει ban) άρα 2-1= 1) κ μην νομίζεις ότι είμαι σε κάποια κλικα κ σου άπανταω γιατί μας έβαλες Μπροστά κ χεσ@??@με μόνο να βοηθήσω θέλω + βγάλε από το μυαλό σου περί κλικων κτλ

3. The Following User Says Thank You to ziaba For This Useful Post:

anisos (25-04-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP