πάντως δεν ξέρω Τάσο εάν το αυτοκίνητο το προορίζεις περισσότερο για "κόντρες" κατάσταση ή πίστα κλπ μπορεί να αξίζει λίγο τον κόπο..αλλα αλλιώς εάν το αυτοκίνητο το έχεις και για την βόλτα σου-ταξίδια σου κλπ κλπ καλύτερα κατα την άποψη μου να μην προχωρήσεις σε αυτή την μετατροπή του V10..

Χώρια που είναι κάτι παράνομο όπως λένε και τα παιδιά, ειδικά εάν το κυκλοφορείς καθημερινώς ή συχνα, θα έχεις ανα πάσα στιγμή πρόβλημα,αλλά και πολύ περισσότερη βενζίνη ρε φίλε..και πιθανών και αλλα διάφορα..

επίσης το Μ3 Ε46 είναι ένα σκάφος που κατα την γνώμη μου δεν πρέπει να γίνονται τέτιου είδους μετατροπές ΕΚΤΟΣ και μόνο εάν το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται για Track car κλπ..αγωνιστικού κυρίους χαρακτήρα που και πάλι να προτιμούσα να πάρω CSL..ή με αυτά τα λεφτά να το κάνω CSL.

πέρα απο όλα αυτά ο V10 είναι μοτέρ που είναι ανατριχίλα,μόνο που το ακούς τρελένεσαι..εγώ πάντως θα τον έβαζα σε ένα Ε30 και πιστέυω είναι το καλύτερο με την ένοια ότι παίρνεις ένα Ε30 με λίγα λεφτά το στήνεις όπως θέλεις και βάζεις πάνω αυτη την μοτεράκλα και βγάζεις τα γούστα σου στην πιστα και το έχεις σαν αγωνιστικό αυτοκίνητο..
πάντα κατα την άποψη μου έτσι..ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά για τον εαυτό του και ανάλογα κάνει οτι του αρέσει περισσότερο και τον ευχαριστεί σαν άνθρωπο..