Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 123

Θέμα: [E46] V10 M5 μετατροπή κινητήρα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    χρυσουπολη.......
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θεωρώ ότι αν το κόστος ξεπερνά τα 10.000, πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο, ειδικά για παράνομο αυτοκίνητο όπως πολυ σωστά λέει ο αλεξ...
    Με πολυ λιγότερα λεφτα, κανείς αρκετά και ποιοτικα πράγματα στον s54, αν και δεν είμαι και τόσο υπέρ. Θα προτιμούσα για παράδειγμα ένα ωραίο σετ καθίσματα για λιγότερο βάρος, ένα σετ φρένα, και ειδικά στην περίπτωση του Τάσου που έχει αλλαγμενα πιστονια, θα ολοκλήρωνα ένα ωραιοτατο Ν/Α μοτέρ με εισαγωγή - προγραμμα, ένα κοντυτερο διαφορικο, βολάν, και τέλος...ήδη του τασουλη το αμάξι είναι πιστόλι, και δεν βρίσκεται μακρυά στο να γίνει το δεύτερο ατμοσφαιρικό τέρας που κυκλοφορεί στους ελληνικού δρόμους, παρέα με του αλλού το ποζερα(χαχαχα χαχα)...
    Σκέψου το καλα Τασουλη πάντως...εδώ που είσαι, το αμάξι σου μπορει να γίνει πολυ καλύτερο...
    καλοδεχουμενη η αποψη σου κ καθολου απιθανο να γινουν κ πραξη τα περισσοτερα.ξερω οτι υπαρχουν πολλα αρνητικα στο εγχειρημα μου κ θετικα επισησ.τα εχω ζυγισει τα πραγματα κ πιστεψε με το μονο πραγμα που με χαλαει πραγματικα ειναι οτι αν μπει το μοτερ θα χαλασει κατα πολυ οσο αναφορα στο στησιμο του.κ ειναι κατι που πρεπει να ψαξω αν υπαρχει λυση.κ που θα γινει "παρανομο"επισης.

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

πάντως δεν ξέρω Τάσο εάν το αυτοκίνητο το προορίζεις περισσότερο για "κόντρες" κατάσταση ή πίστα κλπ μπορεί να αξίζει λίγο τον κόπο..αλλα αλλιώς εάν το αυτοκίνητο το έχεις και για την βόλτα σου-ταξίδια σου κλπ κλπ καλύτερα κατα την άποψη μου να μην προχωρήσεις σε αυτή την μετατροπή του V10..

Χώρια που είναι κάτι παράνομο όπως λένε και τα παιδιά, ειδικά εάν το κυκλοφορείς καθημερινώς ή συχνα, θα έχεις ανα πάσα στιγμή πρόβλημα,αλλά και πολύ περισσότερη βενζίνη ρε φίλε..και πιθανών και αλλα διάφορα..

επίσης το Μ3 Ε46 είναι ένα σκάφος που κατα την γνώμη μου δεν πρέπει να γίνονται τέτιου είδους μετατροπές ΕΚΤΟΣ και μόνο εάν το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται για Track car κλπ..αγωνιστικού κυρίους χαρακτήρα που και πάλι να προτιμούσα να πάρω CSL..ή με αυτά τα λεφτά να το κάνω CSL.

πέρα απο όλα αυτά ο V10 είναι μοτέρ που είναι ανατριχίλα,μόνο που το ακούς τρελένεσαι..εγώ πάντως θα τον έβαζα σε ένα Ε30 και πιστέυω είναι το καλύτερο με την ένοια ότι παίρνεις ένα Ε30 με λίγα λεφτά το στήνεις όπως θέλεις και βάζεις πάνω αυτη την μοτεράκλα και βγάζεις τα γούστα σου στην πιστα και το έχεις σαν αγωνιστικό αυτοκίνητο..
    πάντα κατα την άποψη μου έτσι..ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά για τον εαυτό του και ανάλογα κάνει οτι του αρέσει περισσότερο και τον ευχαριστεί σαν άνθρωπο..

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP