Μας κατέστρεψες !!!
Hρθε η ανασταση η τα ματια βγαζουν φωτιες ; ; ;
Θεωρω οτι οι μεγαλυτερες διαφορες ειναι στο εσωτερικο...Εκει το 991 παναμεριζει αρκετα...Εξωτερικα το 991 ειναι σιγουρα πιο φρεσκο...αλλα το υπεροχο πισω μερος του μου φερνει στο μυαλο αστον...και αυτο με χαλαει λιγο σε σχεση με την ταυτοτητα της πορσε...Απο κοντα παντως το αμαξι δειχνει πιο γηινο σε σχεση με τις φωτογραφιες...για να δουμε η τουρμπο πως θα ειναι...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.
Εγω αν ηταν να διαλεγα θα επαιρνα την 997 διοτι η 991 μοιαζει στο πισω μερος με Aston Martin...
Δε νομιζω οτι μοιαζει με αστον αλλα με το σουπερκαρ απο πορσε που ακομα δε βγηκε!!!!
ο νεος ειναι πιο ωραιος
Και σε 20 χρόνια η τότε 9ΧΧ σχεδόν σαν τη σημερινή θα είναι.
Γι'αυτό και μόνο δεν σχολιάζω την εμφάνιση των καρέρα.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
αυτό που είπε ο δημήτρης...
προσωπικά το εσωτερικό της 991, δεν με συγκινεί ιδιαίτερα, γιατί δεν έχει ουδεμία σχέση με εσωτερικό απο 911.
αυτή η κεντρική κονσόλα απο την παναμέρα με ξενερώνει αφάνταστα σε σχέση με τις πιο φτωχιές στα προηγούμενα μοντέλα.
πως να το κάνουμε, δεν του πάει ρε παιδί μου.
όσο για την εξωτερική εμφάνιση, πάλι έχω την ίδια άποψη για τις απλές εκδόσεις του σκάφους.
ο κώλος είναι πολύ άδειος. θα έπρεπε τουλάχιστον μια αεροτομή σαν της τούρμπο να είναι στάνταρ στις απλές εκδόσεις, και σαν έξτρα καμμιά φτερούγα απο γκε τε 3 για όποιον θέλει να δώσει κάτι παραπάνω.
όχι όμως αυτή η γύμνια.
sympether with chiefτης
Κούκλες και οι δύο!!!
Τώρα που βγήκε η 991 θα είναι φθηνή η 997, φύγαμεεεεεεε![]()
![]()
![]()