Λοιπόν....και ενα update απο την βόλτα στον Αγιο.....
Οι αποστάτες τελικά στην δική μου περίπτωση, μόνο για την ομορφιά δεν μπήκαν.....
Στην αρχή γι αυτο τις έβαλα...για να βγουν οι τροχοί περισσότερο εξω στους θόλους......
....αλλα.....
Το αμαξι μεταμόρφωσε την συμπεριφορά του προς το καλύτερο....και εξηγουμε..
Οπως εχω πει, με την διαδρομή στην ανάβαση του Αγιου, ειμαι πολυ εξοικειωμένος.....λογο του οτι τον δρόμο τον ξερω με κλειστά μάτια....
Με το συγκεκριμένο αμάξι την διαδρομή την εχω κανει αρκετές φορές και ξερω σε ποιες στροφές εχω υποστροφή και σε ποιες οχι....
Στα δυο πέταλα λοιπον που είχα παντα την περισσότερη υποστροφή αν δεν έμπαινα με μεταφορά βάρους του αμαξιού, ωστε να το πλασάρω σωστά, αποφάσισα να μπω συμβατικά και να το πιέσω......
Και το θαύμα εγινε.....το αμάξι βούτηξε με τα μούτρα στην στροφή....τα λάστιχα στρίγκλισαν αλλα η μούρη πηγε εκει που έλεγε το τιμόνι!!!!!......
Ξαφνιάστηκα (ευχάριστα!!)....οπότε λεω κάτσε να έρθει το επόμενο κατηφορικό πέταλο.....και εδω ακριβός η ιδια συμπεριφορά.....
Επιτυχία λοιπον οι αποστάτες......τελικά με μετά απο πολύ ψάξιμο για το τι αποστάτη να βάλω μπρος πίσω....έπεσα σε ενα ποστ στο Ζποστ.....(jannisa)....και οι τυποι είχαν κανει δόκιμες σστα Ζ τους με ενα κάρο αποστάτες....και κατέληξαν σε αυτες τις διαστάσεις που εχω τωρα επανω....
![]()

...για να βγουν οι τροχοί περισσότερο εξω στους θόλους......
....αλλα.....
Απάντηση με παράθεση